Τώρα που, πια, μπορούμε να δίνουμε ραντεβού στις μπάρες που τόσο καιρό μας έλειψαν, τα καθιερωμένα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας είναι εκεί και μας σερβίρουν το αγαπημένο μας cocktail ή το κλασικό ποτό που τόσο καιρό νοσταλγήσαμε να απολαύσουμε στο μπαρ τους.

Baba Au Rum

Με εξειδίκευση στο ρούμι -διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες κάβες στην Ευρώπη- και ανάμεσα στα καλύτερα μπαρ του κόσμου, η μπάρα του Baba Au Rum στον πεζόδρομο της Κλειτίου, αδιαμφισβήτητα μας έλειψε πολύ. Από τα πιο ποιοτικά και προσεγμένα cocktail bar στον κέντρο της πόλης, που σίγουρα ξεχωρίζει στην καρδιά μας.

Galaxy

Galaxy

Μπαρ θρύλος για την νυχτερινή ζωή της πόλης, το Galaxy στη στοά της Σταδίου, αποτελεί μια κατηγορία από μόνο του. Η εμπειρία που θα βιώσει κανείς εδώ μοναδική, με την μπάρα του να αποτελεί τον πρωταγωνιστή. Οι θέσεις της μάλιστα μετατρέπονται σε διακαή πόθο για τους θαμώνες του.

Barreldier

Barreldier

Καθιερωμένο, πια, στέκι στη στοά Μπολάνη, επί της Βουλής, λίγα βήματα από την Πλατεία Συντάγματος. Με ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα και mood, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα αντίστοιχα μπαρ μεγάλων ευρωπαϊκών μητροπόλεων. Εξειδικεύεται στα παλαιωμένα cocktails και σερβίρει προσεγμένα cocktails με πρώτες ύλες, όπως τα μπίτερς, που παρασκευάζονται εδώ.

CV Distiller

CV Distiller

Μία από τις πιο classy μπάρες στο κέντρο της Αθήνας, και όχι μόνο, και μία από τις πιο ενημερωμένες και εξειδικευμένες κάβες σε ουίσκι. Στο CV Distiller (Χατζηγιάννη Μέξη 7) θα έρθετε τόσο για τον υπέροχο και επιβλητικό χώρο του, όσο και για την πληθώρα γεύσεων σε ποτά που θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε. Φιλοξενεί φίνα αποστάγματα από διάφορες περιοχές του κόσμου όπως Σκωτία, Ιρλανδία, Ιαπωνία κ.α.

7 Jokers

7 Jokers

Η ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρά του και η χαλαρή του διάθεση, αποτελούν και το μυστικό της επιτυχίας του 7 Jokers. Ένα από τα πιο καθιερωμένα στέκια για ποτό κοντά στο Σύνταγμα, αποτελεί σημείο αναφοράς των λάτρεων του κέντρου της Αθήνας τόσο για το παρεΐστικο κλίμα του, όσο και για τις μουσικές του.