Με πλούσιες επιλογές ξεκινάει η πρώτη κινηματογραφική εβδομάδα του Σεπτεμβρίου αλλά και του φθινοπώρου. Μια ευρεία γκάμα με πρεμιέρες στη μεγάλη οθόνη σήμερα για να επιλέξετε εκείνη την ταινία που πλησιάζει περισσότερο στις προτιμήσεις και την προσωπικότητά σας.

Η Ενσάρκωση του Κακού

Θρίλερ, 111′

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουάν

Πρωταγωνιστούν: Άναμπελ Γουόλις, Τζέικ Εϊμπελ, Τζορτζ Γιανγκ, Μάντι Χάσον, Mικόλ Μπραϊάνα Γουάιτ

Η Μάντισον παραλύει όταν αρχίζει να βλέπει σοκαριστικά οράματα με φρικτές δολοφονίες. Το μαρτύριό της κλιμακώνεται όταν ανακαλύπτει ότι οι εφιάλτες της δεν είναι παρά τρομακτικές αλήθειες.

Η Λευκή Επανάσταση

90΄

Σκηνοθεσία: Grímur Hákonarson

Πρωταγωνιστούν: Αrndís Hrönn Egilsdóttir, Þorsteinn Bachmann, ÞorsteinnGunnar Bjarnason, Daniel Hans Erlendsson, Hafdís Helga Helgadóttir, Siggi Holm, Alfrun Rose, Sigurður Sigurjónsson

Μια μεσήλικη αγρότισσα στην Ισλανδία, που έχει χάσει τον άνδρα της, έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με έναν διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο αγροτικό συνεταιρισμό που νέμεται τη γη.

Η Ξηρασία

Αστυνομική, 117΄

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Κόνολι

Πρωταγωνιστούν: Ερικ Μπάνα, Ζενεβιέβ Ο’ Ράιλι, Κέιρ Ο’ Ντόνελ

Η Αυστραλία βιώνει τη χειρότερη ξηρασία εδώ κι έναν αιώνα, και στη μικρή πόλη της Κιβάρα έχει να βρέξει δύο ολόκληρα χρόνια. Ο αστυνομικός Άρον Φαλκ επιστρέφει στη γενέτειρά του για την κηδεία του καλύτερου φίλου των παιδικών του χρόνων και, παρά τη θέλησή του, αναγκάζεται να συμμετάσχει στην έρευνα για τα αίτια θανάτου του. Καθώς τα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται, ο Φαλκ υποχρεώνεται να έρθει αντιμέτωπος με μυστικά από το δικό του παρελθόν.

Annette

Μιούζικαλ- δράμα, 139′

Σκηνοθεσία: Λεός Καράξ

Πρωταγωνιστούν: Άνταμ Ντράιβερ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Σάιμον Χέλμπεργκ

Ένας αντισυμβατικός stand-up κωμικός και μια σοπράνο ζουν έναν παθιασμένο έρωτα, αποκτούν ένα κοριτσάκι, την Ανέτ, αλλά η σχέση τους αρχίζει να καταρρέει όταν η καριέρα του πρώτου παίρνει την κάτω βόλτα. Την μουσική της ταινίας υπογράφουν οι Sparks.

After 3: Μετά την Πτώση

Αισθηματική, 99΄

Σκηνοθεσία: Καστίλ Λάντον

Πρωταγωνιστούν: Τζόζεφιν Λάνγκφορντ, Μάιρα Σορβίνο, Χίρο Φάινς Τίφιν

Το τρίτο μέρος του franchise «AFTER» βρίσκει την Τέσα να ξεκινά ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στη ζωή της. Όμως καθώς ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Σιάτλ για την δουλειά των ονείρων της, η απρόβλεπτη και γεμάτη ζήλεια συμπεριφορά του Χάρντιν φτάνει σε επικίνδυνα επίπεδα την ήδη έντονη σχέση τους, Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο μπερδεμένη όταν ο πατέρας της Τέσα εμφανίζεται και σοκαριστικές αποκαλύψεις για την οικογένεια του Χάρντιν έρχονται στο φως. Τελικά η Τέσα και ο Χάρντιν πρέπει να αποφασίσουν αν αξίζει να αγωνιστούν για την αγάπη τους ή θα πρέπει να τραβήξει ο καθένας το δρόμο του.

Τρία Χρώματα: Η Μπλε Ταινία

94΄

Σκηνοθεσία: Κριστόφ Κισλόφσκι

Πρωταγωνιστούν: Ζιλιέτ Μπινός, Μπενουά Ρεζάν, Εμανουέλ Ριβά, Φλοράνς Περνέλ, Σαρλότ Βερί

Η Ζουλί επιβιώνει από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκαν η κόρη της και ο σύζυγός της, ένας διάσημος συνθέτης. Στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει τα νέα επώδυνα δεδομένα, προσπαθεί να κόψει κάθε δεσμό με το παρελθόν της, προκειμένου να είναι ελεύθερη και να ξεκινήσει από την αρχή. Ωστόσο, θα αναγκαστεί ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει αλήθειες για τη ζωή του εκλιπόντος συζύγου της, αλλά και για την ουσιαστική της ταυτότητα και σχέση με τους συνανθρώπους της.

Το Τελευταίο Ατού

Φιλμ Νουάρ, 111′

Σκηνοθεσία: Μπίλι Γουάιλντερ

Πρωταγωνιστούν: Κερκ Ντάγκλας, Τζαν Στέρλινγκ, Μπομπ Αρθουρ, Πόρτερ Χολ

Ο Τσακ Τέιτουμ, ένας κυνικός και αδίστακτος δημοσιογράφος, αφού έχει απολυθεί από 7 δουλειές εκμεταλλεύεται την περίπτωση ενός άνδρα που έχει παγιδευτεί κάτω από τη γη προκειμένου να ανελιχθεί επαγγελματικά. Ο Τσακ γίνεται διάσημος, ωστόσο, κάτι πηγαίνει στραβά.

Paw Patrol: Η Ταινία

Animation, 86΄

Σκηνοθεσία: Καλ Μπρούνκερ

Πρωταγωνιστούν:

To PAW Patrol ξαναχτυπά! Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Καθώς ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μία καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι. Μαζί, οπλισμένοι με καινούρια και συναρπαστικά μηχανήματα, το PAW Patrol παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας!