Οι Iron Maiden και η αινιγματική χριστουγεννιάτικη κάρτα τους

Πώς την αποκρυπτογράφησαν οι φανατικοί θαυμαστές τους


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
16:58
18/12/2014
Οι Iron Maiden και η αινιγματική χριστουγεννιάτικη κάρτα τους
loading

Οι Iron Maiden θα ξαναμπούν στο στούντιο για νέο άλμπουμ και θα βγουν σε περιοδεία το 2015; Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Βρετανικού γκρουπ, προς τους θαυμαστές τους, δίνει απαντήσεις.

Τα μέλη του Fan club, έλαβαν μια κάρτα η οποία υπογράφεται και από τα έξι μέλη της μπάντας: στην κάρτα πρωταγωνιστεί η μασκότ των Maiden, o Eddie, να εισέρχεται σε ένα χιονισμένο στούντιο, ενώ ένας μεθυσμένος χιονάνθρωπος κάθεται έξω πίνοντας τη μπύρα του γκρουπ, τη «Trooper Ale». Επίσης, στην οροφή του στούντιο, κυκλοφορούν… νίντζα.

Στην δεξιά πλευρά της κάρτας, υπάρχει μια πινακίδα που γράφει «Uroton 51». Αλλά τι μπορεί να σημαίνει; Σύμφωνα με τους θαυμαστές οι οποίοι αποκρυπτογράφησαν και τη παραμικρή λεπτομέρεια, ανέφεραν ότι η παραπάνω λέξη αποτελεί αναγραμματισμό του «On tour 15», δηλαδή σε περιοδεία το 2015.

Στην άλλη πλευρά της κάρτας, υπάρχει το εξής μήνυμα: «Ο Eddie έχει ένα μικρό δωράκι για τον κάθε ένα που ήταν πραγματικά κακός! Δεν πρέπει να ανοιχτεί μέχρι το 2015…». Το τελευταίο άλμπουμ του γκρουπ, ήταν το «The Final Frontier», που κυκλοφόρησε το 2010.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει