Το Netflix ποντάρει στους ιδιοκτήτες κατοικιδίων για τον Ιούλιο, φέρνοντάς μας την ίδια μάλιστα μέρα δύο σειρές για σκυλιά και γατιά.

Ο δεύτερος κύκλος του υπέροχου Dogs κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη, 7 Ιουλίου, την ίδια μέρα που το Netflix μας φέρνει και την ολοκαίνουρια σειρά Cat People.

Αυτό το καλοκαίρι ανήκει στους αγαπημένους μας χνουδωτούς φίλους.

Netflix: Έτοιμη για πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη σειρά για τις… γάτες

Έχοντας περάσει μια ιδιαίτερη χρονιά κλεισμένοι στο σπίτι με τα κατοικίδιά μας, το Netflix ξέρει ότι οι περισσότεροι παθιάστηκαν ακόμα περισσότερο με τους τετράποδους φίλους τους. Κάτι που αντανακλάται εξάλλου και στο περιεχόμενό του.

Γι’ αυτό και μας φέρνει δύο σειρές με ζώα συντροφιάς, λιώνοντας τις καρδιές των φιλόζωων. Πλάι στο πολυαγαπημένο Dogs, που εξερευνά τους απίστευτους δεσμούς που αναπτύσσονται μεταξύ ανθρώπου και σκύλου, το παγκόσμιο κοινό έχει τώρα την ευκαιρία να δει και κάτι αντίστοιχο για τα αιλουροειδή.

Cat People το λένε και επικεντρώνεται στη γάτα. Σειρά ντοκιμαντέρ είναι κι αυτή που περιστρέφεται γύρω από τους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στις γάτες, θέλοντας να καταρρίψει τα στερεότυπα.

Αλλά και να μας φέρει σε επαφή με απίθανες γάτες, που κάνουν όλων των λογιών τα εκπληκτικά πράγματα, από το να δαμάζουν τα κύματα μέχρι και να παίζουν μουσικά όργανα. Όταν δεν οργανώνουν πετυχημένες χρηματοδοτικές εκστρατείες.

Το Cat People θα έχει έξι επεισόδια, επιχειρώντας να ανατρέψει τις καλά εδραιωμένες βεβαιότητες για τις γάτες. Αλλά και τους ανθρώπους που τις αγαπούν.

Είναι φτιαγμένη μάλιστα από τον Γκλεν Ζίπερ, τον δημιουργό του Dogs, ο οποίος βρέθηκε ακόμα και στη Σύρο για να καταγράψει την αγάπη των ντόπιων για τις γάτες του νησιού.

Και τα έξι επεισόδια του Cat People θα είναι διαθέσιμα στο Netflix από τις 7 Ιουλίου 2021…