Ο καθένας μας έχει διαφορετική σχέση με τον καφέ. Μερικοί, με το που ξυπνάμε χρειαζόμαστε μία γουλιά πριν κάνουμε το οτιδήποτε, άλλοι τον προτιμούμε μετά τη δουλειά με καλή παρέα, ενώ υπάρχουν και αυτοί που τον απολαμβάνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο τρόπος που προτιμάμε τον καφέ μας είναι ξεχωριστός, το ίδιο και ο καφές που θέλουμε να πίνουμε.

Και αν παλιότερα οι επιλογές μας ήταν περιορισμένες, πλέον η εμπειρία του καφέ έχει γίνει πιο προσωποποιημένη από ποτέ. Στα everest γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η καθημερινή μας ανάγκη για καφέ και γι’ αυτό είναι τα πρώτα που μας προσέφεραν τη δυνατότητα επιλογής χαρμανιών. Η γνωστή αλυσίδα έχει πλέον συνδυάσει το όνομα της με τον καθημερινό καφέ στην πόλη και όχι άδικα αφού χρόνια τώρα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μας σε αυτό τον τομέα.

Θέλοντας να μας προσφέρουν συνεχώς την απόλυτη εμπειρία καφέ, τα everest προχωρούν σε αναβάθμιση των δύο υφιστάμενων και ιδιαίτερα επιτυχημένων χαρμανιών τους. Ενώ για τους πιο εξεζητημένους προσφέρουν και μία τρίτη πιο premium επιλογή.

Κάποιοι θέλουμε τον καφέ μας έντονο. Να πίνουμε μία γουλιά και να νιώθουμε απευθείας την καφεΐνη να ξυπνάει τις αισθήσεις μας. Έτσι, επιλέγουμε το essential blend “Intense Brazil” που συνδυάζει ποικιλίες Arabica & Robusta από τη Βραζιλία και το Καμερούν σε ένα αποτέλεσμα που κάνει αρκετά αισθητή την παρουσία της καφεΐνης, με άρωμα και γεύση bitter σοκολάτας.

Όσοι θέλουμε τον καφέ τους πιο ιδιαίτερο επιλέγουμε το signature blend “Special Arabica”, από κόκκους 100% Arabica, με προέλευση από την Κεντρική Αμερική. Ίσως από τις πιο δημοφιλείς επιλογές αφού συνδυάζει έντονο σώμα, ισορροπημένη γεύση με νότες από καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς και πλούσιο άρωμα από εσπεριδοειδή και κακάο.

Τέλος, για τους πιο εξεζητημένους, τα everest παρουσιάζουν το single origin “Exotic Hondura” από εξαιρετικούς κόκκους 100% Arabica με προέλευση από την Ονδούρα. Προκείται για μία premium επιλογή που απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη γεύση και επίγευση που διαρκεί. Με πιο ήπια αίσθηση καφεΐνης, το χαρμάνι αυτό είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ συνδυάζει τις νότες της bitter σοκολάτας με το άρωμα του μελιού και της καραμελωμένης ζάχαρης.

Όπως και αν πίνεις τον καφέ σου στα everest σίγουρα θα στον ετοιμάσουν όπως τον θες. Επίλεξε το χαρμάνι που σου ταιριάζει και δοκίμασε τον αγαπημένο σου καφέ σε regular μέγεθος, ή αναβάθμισέ τον σε grande μέγεθος μόνο με €0,50 παραπάνω. 

Μπες τώρα σε ένα κατάστημα everest, ή παράγγειλέ τον από το ανανεωμένο everest.gr ή το everest app, για να τον παραλάβεις μέσω delivery ή περνώντας έξω από το κατάστημα, χωρίς καν να βγεις από το αυτοκίνητό σου, μέσω της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας “everest on the road”.