Το Netflix ανακοίνωσε ένα νέο ριάλιτι γνωριμιών την Τετάρτη και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Sexy Beasts το λένε και είναι ένα σόου με ραντεβού στα τυφλά όπου οι συμμετέχοντες φορούν κοστούμια. Κι αυτό γιατί το ριάλιτι θέλει να ελέγξει αν ο κόσμος μπορεί να ερωτευτεί τον άλλο με βάση την προσωπικότητά του, πριν δει την εξωτερική του εμφάνιση.

Sexy Beasts: Το πιο τρελό ριάλιτι γνωριμιών όλων των εποχών έρχεται στο Netflix

Το νέο ριάλιτι «αφαιρεί εντελώς την εξωτερική εμφάνιση από την εξίσωση» του έρωτα, μας λέει το κανάλι, χρησιμοποιώντας υπέροχα κοστούμια που μετατρέπουν τους εργένηδες σε ζώα, εξωγήινους και χαρακτήρες φαντασίας.

Αφού κάνουν μαζί διάφορες δραστηριότητες και περάσουν από αρκετά ραντεβού στα τυφλά, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το «σέξι τέρας» που τους έκανε κλικ. «Τι θα γίνει αν σε επιλέξω και εγώ δεν είμαι αυτή που περιμένεις να δεις;», ρωτά μια γυναίκα στο trailer που έχει μαγέψει τους πάντες.

Το Netflix παρήγγειλε μάλιστα δύο σεζόν του Sexy Beasts, το οποίο βασίζεται σε αντίστοιχο βρετανικό ριάλιτι του 2014. Ο πρώτος κύκλος, που καταφτάνει στις 21 Ιουλίου 2021, θα αποτελείται από 6 μισάωρα επεισόδια με παρουσιαστή τον κωμικό Rob Delaney του Deadpool 2.

«Ελπίζω το σόου να φέρει το χαμόγελο στο πρόσωπο των ανθρώπων», δήλωσε ο παραγωγός του ριάλιτι, Simon Welton, στο Variety.

Το Sexy Beasts δεν είναι ένα συνηθισμένο ριάλιτι γνωριμιών, αλλά μια νέα και φρέσκια πρόταση που έχει και κοινωνικό σχολιασμό. Και, όπως όλα δείχνουν, και αρκετό γέλιο…