Όπως όλα δείχνουν, η έκτη σεζόν του λατρεμένου Lucifer θα είναι το μεγάλο φινάλε της σειράς.

Μόνο που κάποιοι δεν σκοπεύουν να την αφήσουν χωρίς εκπλήξεις.

Κάθε άλλο!

Lucifer: Ολική ανατροπή στην έκτη σεζόν, τι θα δούμε

Οι παραγωγοί Joe Henderson και Ildy Modrovich επιμένουν ότι ο έκτος κύκλος του Λούσιφερ θα είναι μια σεζόν που μπορεί να σταθεί από μόνη της. Αυτό είπαν σε συνέντευξή τους στο TV Line, συζητώντας για το τι θα δούμε τελικά στα τελευταία επεισόδια της σειράς.

Όπως ξέρουμε, ο πέμπτος κύκλος ήταν κανονικά το φινάλε της σειράς. Με άνωθεν παρέμβαση ωστόσο της τελευταίας στιγμής, βλέπε Netflix δηλαδή, το Lucifer απέκτησε και άλλη μία σεζόν.

Μόνο που για να συμβεί αυτό, χρειάζονται γενναίες αλλαγές για να γίνει ομαλά το πέρασμα από τον πέμπτο στον έκτο κύκλο.

«Υπάρχει ένας νέος χαρακτήρας στην έκτη σεζόν που δεν είναι μέρος της πέμπτης σεζόν», είπε καθαρά ο Henderson, «ένας εντελώς καινούριος χαρακτήρας».

Γιατί να εισάγουν όμως έναν νέο ήρωα σε αυτό το τελικό σημείο της σειράς; Όλα έχουν να κάνουν με τον πέμπτο κύκλο. «Είναι στην πραγματικότητα η σεζόν μας που λέμε αντίο», ξεκαθάρισε ο Henderson, «αλλά όταν αρχίσαμε να πηγαίνουμε βαθύτερα στον έκτο κύκλο, βρήκαμε νέες ιστορίες που θα μπορούσαν να έχουν λεχθεί νωρίτερα».

«Στην πραγματικότητα, η βασική ιστορία του έκτου κύκλου δεν είναι τμήμα της πέμπτης σεζόν», εξήγησε ο Modrovich, «ξέραμε ότι δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε άλλη μία σεζόν χωρίς τον ‘‘Detective Douche’’, οπότε ναι, βρήκαμε μια νέα ιστορία γι’ αυτόν που αγαπήσαμε».

«Detective Douche» όπως θυμόμαστε είχε αποκαλέσει ο Λούσιφερ τον Νταν, οπότε ο νέος χαρακτήρας ίσως έχει να κάνει με ένα πρόσωπο που αλληλεπιδρά με τον Νταν στην… Κόλαση;

Υπομονή μέχρι να έρθει ο έκτος κύκλος στις οθόνες μας, ο οποίος έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματα