Μπορεί η ζωή στην πόλη να είναι δύσκολη και απαιτητική, ωστόσο τα στέκια της υπάρχουν για όλους εσάς που θέλετε να χαλαρώσετε με την παρέα σας απολαμβάνοντας τον καφέ ή το αγαπημένο σας ποτό- cocktail. Και τώρα που η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει τα στέκια με πολύ πράσινο γίνονται σημείο αναφοράς για το υπέροχο και ταυτόχρονα δροσιστικό τους περιβάλλον.

Piu Verde

Με ασυναγώνιστο ατού την ειδυλλιακή τοποθεσία του μέσα στο καταπράσινο Άλσος του Παπάγου, το Piu Verde αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά για ολόκληρο το κοινό της Αθήνας.

Σε μια έκταση 3.000 τ.μ. γεμάτη με πεύκα, τρεχούμενα νερά και μια τεχνητή λίμνη θα έχετε τη δυνατότητα να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να απολαύσετε ένα ιδιαίτερο τοπίο, το οποίο μάλιστα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας. Το σίγουρο είναι ότι το Piu Verde θα σας κερδίσει αμέσως με τον κατάφυτο περίγυρο και την ατμόσφαιρά του.

Hide & Seek

Εάν αναζητάτε μία εξωτική απόδραση από την καθημερινότητα, τότε θα βρείτε το καταφύγιο σας στο Hide & Seek (Λεωφόρος Κηφισίας 254). Στο βάθος ενός διαδρόμου στην Κηφισίας, στο ύψος του Χαλανδρίου, θα ανακαλύψετε μια ατμοσφαιρική, δενδρόφυτη αυλή που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από την πολύβουη λεωφόρο και θα σας βάλει σε mood διακοπών.

Στα δυνατά χαρτιά του η ενημερωμένη μπάρα με τα ευφάνταστα cocktails των ταλαντούχων bartenders που ταιριάζουν ωραία με τα πιάτα του μενού και καλύπτουν κάθε γούστο.

Black Duck Garden

Ο κήπος του Black Duck στο Μουσείο Πόλεως των Αθηνών άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό και υποδέχεται τους φίλους του στο υπέροχο ολάνθιστο περιβάλλον του. Μια ανάσα από το σταθμό του μετρό Πανεπιστήμιο, συναντάται ο ιδανικός χώρος για να περάσετε την ώρα σας στο κέντρο της Αθήνας, αλλά ταυτόχρονα μακριά από τη βουή του.

Εκεί όπου ο βασιλιάς Όθωνας παντρεύτηκε τη 18χρονη Αμαλία και απολάμβανε το χρόνο του μαζί της στον κήπο της έπαυλης –ο πρώτος δημόσιος κήπος στην Αθήνα– εσείς θα περάσετε ευχάριστες στιγμές σε ένα άκρως χαλαρωτικό περιβάλλον στην καρδιά της πόλης.

Momo

Το κυριακάτικο brunch του Momo θα σας κάνει να θέλετε να επιστρέφετε όλο και πιο συχνά στην Καλλιθέα (Σαπφούς 95, Πλατεία Κύπρου). Στο Momo θα απολαύσετε, όμως, και καλό καφέ και υπέροχα cocktails, ενώ δυνατό χαρτί του αποτελούν οι γλυκές λιχουδιές. Highlight, ο όμορφος κήπος του, μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης στην καρδιά της Καλλιθέας.