Ο μεγάλος τελικός της Eurovision ολοκληρώθηκε και η Ιταλία είναι η νικήτρια χώρα της 65ης διοργάνωσης. Η Ελλάδα βρέθηκε στην 10η θέση στην τελική κατάταξη και η Κύπρος στην 16η.

Τα στοιχήματα επιβεβαιώθηκαν και η Ιταλία τερμάτισε στην πρώτη θέση της ψηφοφορίας κριτικών επιτροπών και κοινού (το αποτέλεσμα καθορίστηκε από το 50% των επιτροπών και το 50% του televoting).

Η δική μας Στεφανία Λυμπερακάκη με το Last Dance κέρδισε ένα δυνατό χειροκρότημα και θετικές εντυπώσεις, καταφέρνοντας να τερματίσει στην 10η θέση συγκεντρώνοντας 170 βαθμούς συνολικά.

Η Ιταλία επέστρεψε στον διαγωνισμό το 2012 μετά από πολυετή απουσία από τον διαγωνισμό και κατάφερε να είναι ο μεγάλος νικητής. Οι Maneskin, στα στοιχήματα για τον τελικό έπαιζαν από την αρχή μεταξύ 3ης και 5ης θέσης. Στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν και οι Ιταλοί ανέβηκαν στην πρώτη θέση των στοιχημάτων. Τελικά, ήταν αυτοί που κέρδισαν το έπαθλο και στέλνουν τον διαγωνισμό το 2022 στην γειτονική μας χώρα.

Η συνολική βαθμολογία από κοινό και επιτροπές.

Η βαθμολογία από τις 39 κριτικές επιτροπές. Η Ελλάδα από τις επιτροπές είναι στη 10η θέση με 91 βαθμούς -δύο 12αρια από Κύπρο και Γαλλία. η Κύπρος στην 16 θέση με 50 ψήφους.