Πόσες και πόσες φορές δεν σε παραπλάνησε ο Ασάν Ντιόπ στο εξαιρετικό Λουπέν, βάζοντάς σου τρικλοποδιές μέχρι και το τελευταίο λεπτό του πρώτου κύκλου;

Ε λοιπόν, είναι έτοιμος να το ξανακάνει από 11 Ιουνίου. Το δεύτερο μισό της λατρεμένης σειράς έρχεται να κλείσει την ιστορία που μας είπαν τα 5 μικρά διαμαντάκια από τις αρχές Ιανουαρίου του 2021.

Αυτό το ιδανικό μείγμα περιπέτειας και κωμωδίας για τον επαγγελματία λωποδύτη που ζητά εκδίκηση αγαπήθηκε στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Παρά το γεγονός ότι το Netflix δεν μας έδωσε ποτέ νούμερα, υπολογίζεται ότι πάνω από 70 εκατ. λογαριασμοί παρακολούθησαν τη γαλλική σειρά.

Πέντε καινούρια επεισόδια περιμένουμε στο δεύτερο μέρος, για το οποίο το Netflix είχε υποσχεθεί πως θα κυκλοφορούσε μέσα στο καλοκαίρι. Γεγονός που επιβεβαιώνεται τώρα με την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Μόλις έξι μήνες κράτησε η αναμονή.

Ώρα να ξαναδούμε τον Όμαρ Σι (των αξέχαστων Άθικτων) στον ρόλο του Ασάν Ντιόπ, πλάι στο cast που πρόλαβε να αγαπήσει ο κόσμος. Δεν έχουν ανακοινωθεί σημαντικές αλλαγές στους ηθοποιούς, κι έτσι περιμένουμε τα ίδια πρόσωπα στους ρόλους-κλειδιά.

Το τρέιλερ του δεύτερου μέρους είχε υποσχεθεί εξάλλου πως χρόνος δεν θα χαθεί, ρίχνοντάς μας κατευθείαν μέσα στη δράση.

Απολαύστε το μέχρι να ξαναδούμε στην οθόνη «τον πιο καταζητούμενο άντρα στη Γαλλία»…