Το ‘The Good Doctor’ τα τελευταία χρόνια έχει ενθουσιάσει το κοινό αρκετές φορές και αυτό είναι ένα καλό σημάδι όταν μιλάμε για το μέλλον μιας σειράς. Έτσι λοιπόν το θέλημα των Fans έγινε πραγματικότητα και η σειρά όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr θα επιστρέψει για 5η σεζόν. Το ιατρικό δράμα με πρωταγωνιστή τον Freddie Highmore που ενσαρκώνει έναν χειρουργό με αυτισμό σκοράρει πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης οπότε η ανανέωση ήταν στο τσεπάκι. Η 4η σεζόν έχει έναν μέσο όρο στους 4.23 εκ τηλεθεατές ανά επεισόδιο κάτι που το κατατάσσει 3ο μεταξύ των 8 δραματικών σειρών που προβάλει το ABC.

Η 4η σεζόν συνεχίζει να εστιάζει στον Dr.Shaun καθώς προσπαθεί να λύσει προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα. Αυτήν την φορά όμως έχει και την πίεση του κορονοϊού που έχει δημιουργήσει ταραχές και στην ιστορία της σειράς. Πως σας φαίνεται η είδηση για την ανανέωση της σειράς;

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.