Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έδωσε και φέτος το παρών στο Ouzofest που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην «πατρίδα» του, την Λέσβο. Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Ποτοποιών Λέσβου με στόχο να προβάλει τόσο το ούζο όσο και τις ομορφιές του τόπου του.

Πιστό στη παράδοση και στην ποιότητα, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, συνόδευσε από τις 23 έως και τις 31 Αυγούστου τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις σε δημοφιλή σημεία του νησιού και πιο συγκεκριμένα στο Πλωμάρι, στο Σιγρί και στη Μαρίνα Μυτιλήνης, «σφραγίζοντας» με απόλυτη επιτυχία αυτή την ξεχωριστή γιορτή.

Με καταγωγή από το Πλωμάρι της Λέσβου –από όπου και παράγεται από το 1894 μέχρι και σήμερα στο παραδοσιακό αποστακτήριο- και με… γλυκόπιοτη διάθεση, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου απέδειξε το νησιώτικο χαρακτήρα του και ταξίδεψε τους επισκέπτες με την ιδιαίτερη γεύση και την μοναδική ποιότητά του σε μια εκδήλωση με άρωμα Ελλάδας.

Μέσα από μια ακόμα αξέχαστη εμπειρία, το Ούζο Ισιδώρου Αρβανίτου απέδειξε και φέτος το καλοκαίρι την ικανότητά να δυναμώνει τις γεύσεις με το μοναδικό του άρωμα, να ευφραίνει τις καρδιές, να ενώνει τις παρέες και να μετατρέπει τις ημέρες μας σε πραγματική γιορτή!