Ο χειμώνας είναι έτοιμος να απλώσει τα δίχτυα του και η νυχτερινή διασκέδαση να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Αθήνα με πολλαπλές επιλογές μαγαζιών για όλα τα γούστα. Τα νυχτερινά κέντρα προετοιμάζονται πυρετωδώς για να υποδεχτούν τα σχήματα του φετινού χειμώνα και να κερδίσουν το στοίχημα της διασκέδασης και την πρωτιά στις προτιμήσεις του κοινού. Στα περισσότερα από αυτά έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρόβες των καλλιτεχνών και μπαίνουν ουσιαστικά οι τελευταίες πινελιές, λίγο πριν τις εναρκτήριες βραδιές, οι οποίες αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου προβλέπεται ότι θα ανοίξουν οι περισσότερες νυχτερινές πίστες, οι οποίες θα σας κρατήσουν συντροφιά καθ’ όλη την διάρκεια της χειμερινής σεζόν 2014-2015. Τα μπουζούκια, λοιπόν, θα βάλουν φωτιά στη νυχτερινή Αθήνα και θα προσελκύσουν πλήθος κόσμου, ο οποίος θα σπεύσει να απολαύσει από κοντά τους αγαπημένους του τραγουδιστές. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, τα μπουζούκια εξακολουθούν να αποτελούν σταθερή αξία και συνεχίζουν να έχουν δυναμικό «παρών» στο χώρο της διασκέδασης.

Όλα τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, παλιοί και ανερχόμενοι αστέρες του τραγουδιού θα εμφανιστούν σε κάποιο από τα πολλά νυχτερινά μαγαζιά, τα οποία θα προσπαθήσουν να κλέψουν την παράσταση τον ερχόμενο χειμώνα. Τα σχήματα που έχουν ήδη ανακοινωθεί είναι δυναμικά και άκρως ενδιαφέροντα και σίγουρα θα έχουν τεράστια απήχηση. Είναι βέβαιο, λοιπόν, ότι τα μπουζούκια της Αθήνας θα κερδίσουν την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του κοινού.

Οι λάτρεις των μπουζουκιών και της νυχτερινής διασκέδασης θα ανταποκριθούν στα πολλά και διαφορετικά νυχτερινά σχήματα που παρουσιάζονται το χειμώνα 2014-2015 και θα τα επισκεφτούν για να περάσουν όμορφα, να χορέψουν, να σιγοτραγουδήσουν μαζί με τους καλλιτέχνες και να ξεφαντώσουν με τη ψυχή τους. Πάμε να δούμε, όμως, τι μας επιφυλάσσει η χειμερινή σεζόν 2014-2015 και ποια είναι τα νυχτερινά σχήματα που θα εμφανιστούν στα μπουζούκια της Αθήνας.

Συνοπτικά, τα μπουζούκια της Αθήνας και τα σχήματα τα οποία θα εμφανιστούν σε αυτά τον χειμώνα 2014-2015 είναι:

– Teatro Music Hall / Μαζωνάκης – Πάολα – Παντελίδης
– Βοτανικός / Μακρόπουλος – Αντύπας – Παπαϊωάννου
– Διογένης studio / Ρέμος Ζουγανέλης
– Ποσειδώνιο / Αργυρός – Μαρτάκης – Σάλτη – Απέργη
– Εμπατή North / Κωστόπουλος – Μπάστα
– Caramela / Κυανός – Αρσενίου – Καραδήμος – Μερκούρη
– Frangelico / *Φήμες μιλούν για πιθανή συνεργασία Χολίδη-Γονίδη
– Fever / Οικονομόπουλος – Βανδή – Boys and Noise
– Club 22 / Κιάμος – Χατζίδου – Stan
– Vox / Μενιδιάτης – Γιαννιάς – Κάλλη
– Ιερά Οδός / Ζήνα – Γαρμπη (δεν έχει οριστικοποιηθεί)
– Κέντρο Αθηνών / Βέρτης – Φουρέιρα
– Φωταέριο / Σφακιανάκης – Vegas
– Έναστρον / Καρράς – Ρόκκος – Αμαρυλλίς
– Gotham City / Τόνι Σφήνος
– Pantheon Theater /Άννα Βίσση
– Central 22 / Τσαλίκης – Καλίδης
– Tas stage / Νατάσσα Θεοδωρίδου
– Acro / Γιώργος Σαμπάνης
– Rex / Γιώργος Μαζωνάκης
– Norrum / Θάνος Πετρέλης
– Ακτή Πειραιώς /Τζίμης Πανούσης

*Για να πραγματοποιήσετε κράτηση για τα σχήματα στα μπουζούκια το χειμώνα 2014-2015 επισκεφθείτε το www.kratisinow.gr.

Αναλυτικότερα:

Ξεχωρίζει η συνεργασία του άρχοντα της νύχτας και του λαϊκού ρεπερτορίου, Βασίλη Καρρά με τον Στέλιο Ρόκκο στο Έναστρον. Μαζί τους θα είναι και η Αμαρυλλίς. Επίσης, ξεχωρίζει το σχήμα που αποτελείται από τον Γιώργο Μαζωνάκη, Πάολα και Παντελή Παντελίδη. Τρεις καλλιτέχνες με ανεπανάληπτες επιτυχίες, οι οποίοι θα τραγουδήσουν στο Teatro Music Hall. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης θα πρωταγωνιστήσει και σε μια θεατρική παράσταση – μιούζικαλ στο ρόλο του αφηγητή, με τίτλο « Rocky Horror Show», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου στο REX.

Μια πρωτότυπη συνεργασία είναι αυτή μεταξύ του γνωστού σε όλους μας, Αντώνη Ρέμο με τον τραγουδιστή της έντεχνης και ροκ μουσικής σκηνής, αλλά και έξοχο ηθοποιό, Γιάννη Ζουγανέλη στο Διογένης studio. Στο ολοκαίνουργιο Central 22 που αποτελεί νέα προσθήκη στον χώρο των νυχτερινών κέντρων θα είναι το δίδυμο Πάνου Καλίδη και Γιώργου Τσαλίκη. Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Δέσποινα Βανδή, γνώριμοι από τα παλιά και κορυφαίοι τραγουδιστές θα ξεσηκώνουν τον κόσμο στο Fever, έχοντας στην παρέα τους και το νεανικό συγκρότημα Boys and Noise.Στο Βοτανικό, τα φώτα είναι στραμμένα σε δύο μεγάλες λαϊκές φωνές, τον Νίκο Μακρόπουλο και τον Αντύπα, οι οποίοι θα έχουν στο πλευρό τους και την Ελεάννα Παπαϊωάννου.

Ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν να μας απογειώνει από το Club 22, συνεργαζόμενος αυτή την φορά με την Ελένη Χατζίδου και τον Stan, ενώ η επιστροφή στις πίστες για τον Νότη Σφακιανάκη είναι γεγονός, καθώς θα εμφανίζεται στο Φωταέριο μαζί με τους Vegas. Στην πίστα του Frangelico θα έχουμε πιθανόν ξανά τον Χρήστο Χολίδη, πλαισιωμένο από τον έμπειρο και καταξιωμένο λαϊκό τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη με τις αξέχαστες δημιουργίες του.Η οριστικοποίηση του σχήματος στο Frangelico δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί Στο Pantheon Theater θα συνεχίσει η Άννα Βίσση, μετά την περσινή καταπληκτική μουσικοθεατρική παράσταση με τον Αντώνη Ρέμο. Αυτή την φορά θα παρουσιάσει μια ροκ παράσταση που θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

Στο νυχτερινό κέντρο Vox θα ξαναβρεθούν μαζί δύο από τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού τραγουδιού, ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Γιώργος Γιαννιάς, έτοιμοι να διασκεδάσουν τον κόσμο, έτσι όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Μαζί τους και η νεαρή Στέλλα Κάλλη.O Κωνσταντίνος Αργυρός και Κώστας Μαρτάκης έχουν ήδη ξεκινήσει εμφανίσεις στο Ποσειδώνιο, οι οποίες πάνε πολύ καλά, ενώ στο σχήμα συμμετέχουν και οι ανερχόμενες Χριστίνα Σάλτη και Θωμαïς Απέργη. Στο Κέντρο Αθηνών επιστρέφει μετά από χρόνια ο Νίκος Βέρτης για να απογειώσει το κοινό. Θα έχει δίπλα του την Ελένη Φουρέιρα. Θυμίζουμε ότι το 2009, η σεζόν για τον Νίκο Βέρτη στο ίδιο μαγαζί, διήρκησε για 13 συνεχόμενους μήνες, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ.

Στην πασίγνωστη πίστα του Caramela, θα είναι το κλασσικό δίδυμο Κυριάκος Κυανός και Σάκης Αρσενίου, ενώ μαζί τους θα εμφανιστούν και ο Δημήτρης Καραδήμος που έχει σκορπήσει τον πανικό με το τραγούδι «Παίρνω την ευθύνη», καθώς και η Ειρήνη Μερκούρη. Όσον αφορά, τα μπουζούκια των Βορείων Προαστίων, στο Εμπατή North, θα είναι και πάλι ο Χάρης Κωστόπουλος, πλαισιωμένος από την Σάσα Μπάστα, ενώ το Gotham city προχωρά σε κάτι μοναδικό, καθώς την παράσταση θα κλέψει ο απόλυτος διασκεδαστής των τελευταίων ετών Τόνι Σφήνος, ο οποίος θα μας μεταφέρει στις δεκαετίες των 70’s και 80’s. Στο Norrum, καινούργιο μαγαζί στα Βόρεια θα τραγουδάει ο Θάνος Πετρέλης.

Ο Γιώργος Σαμπάνης ανανέωσε την συνεργασία του με το Acro club, ενώ από το Tas stage θα μας εξιτάρει η υπέροχη φωνή της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τα αριστουργηματικά της τραγούδια και τις αξέχαστες επιτυχίες της. Στην Ακτή Πειραιώς θα εμφανιστεί ο εκκεντρικός και ιδιαίτερα καυστικός Τζίμης Πανούσης σε μια παράσταση που θα μας προσφέρει άφθονο γέλιο, αλλά και θα μας προβληματίσει με την σάτιρα και τα πρωτότυπα τραγούδια του καλλιτέχνη. Τέλος, στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός, είναι πολύ πιθανό να συνεργαστούν δύο πολύ καλές γυναικείες φωνές, η Πέγκυ Ζήνα με την Καίτη Γαρμπή, χωρίς όμως να έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση.