Το Athens Open Air Film Festival επιστέφει στην πόλη για 4η συνεχή χρονιά, με χορηγό την μπίρα Fischer, δίνοντας σινεφίλ χαρακτήρα στις βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

Η Fischer χαρίζει και φέτος το άρωμα και τη γεύση στο φεστιβάλ, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τη στήριξη και την παρουσία της σε κάθε σημαντική πολιτιστική πρωτοβουλία.

Το 4ο Athens Open Air Festival, άνοιξε την αυλαία του τη Δευτέρα, 16 Ιουνίου, στο θερινό κινηματογράφο Θησείον, με την avant-premiere της νέας ταινίας «Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου» του Χοσείν Αμινί, γυρισμένη στο μεγαλύτερο μέρος της στην Ελλάδα.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν πολλές προσωπικότητες από τον πολιτικό, τον πολιτιστικό και κυρίως το κινηματογραφικό χώρο μεταξύ αυτών, ο δήμαρχος Αθήνας Γιώργος Καμίνης, οι έλληνες ηθοποιοί που συμμετείχαν στη ταινία Σωκράτης Αλαφούζος, Όμηρος Πουλάκης και Ευγενία Δημητροπούλου, οι Γιάννης Στάνκογλου, Θέμις Μπαζάκα, Ρένος Χαραλαμπίδης, Όλγα Μαλέα, Τόνια Σωτηροπούλου, Νίκος Περάκης, Άκης Σακελλαρίου, αλλά και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Δημήτρης Αληθεινός και ο Τάσσος Βρεττός.

Μετά το τέλος της ταινίας, η βραδιά συνεχίστηκε στο Loukoumi Vintage Bar, όπου οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν απολαμβάνοντας την πιο σινεφίλ μπίρα Fischer.

Από τον Ιούνιο μέχρι το Σεπτέμβριο, όμορφοι χώροι της Αθήνας μετατρέπονται σε υπαίθριες αίθουσες προβολής με ελεύθερη είσοδο, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει επιλεγμένες ταινίες διαφορετικού είδους.

Η Fischer θα είναι εκεί για να συνοδεύσει με παγωμένη μπίρα αυτή την ξεχωριστή εμπειρία του υπαίθριου κινηματογράφου. Δείτε τις προβολές στη σελίδα της Fischer στο Facebook.