Με τον καιρό ακόμα, τουλάχιστον, να ευνοεί τις εξόδους για καφέ σε εξωτερικούς χώρους, δεν χάνουμε ευκαιρία να επιλέγουμε τα αγαπημένα μας στέκια με πράσινο.

Σημεία αναφοράς για την περιοχή όπου εντοπίζονται, μας υποδέχονται στις καταπράσινες αυλές και κήπους τους, για έναν πρωινό ή απογευματινό καφέ με την αίσθηση ότι βρισκόμαστε μακριά από το κλεινόν άστυ.

Momo

Στο Momo στην Καλλιθέα (Σαπφούς 95, Πλατεία Κύπρου) θα απολαύσετε καλό καφέ και υπέροχα cocktails, ενώ δυνατό χαρτί του αποτελούν οι γλυκές λιχουδιές. Στις αλμυρές προτάσεις του πρωταγωνιστούν τα αυγά ποσέ, τα λαχταριστά burgers και τα melt sandwiches. Highlight, ο όμορφος κήπος του, μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης στην καρδιά της Καλλιθέας.

Black Duck Garden

Ο κήπος του Black Duck στο Μουσείο Πόλεως των Αθηνών υποδέχεται τους φίλους του στο υπέροχο ολάνθιστο περιβάλλον του για να απολαύσουν τον καφέ όπως ακριβώς του αξίζει. Μια ανάσα από το σταθμό του μετρό Πανεπιστήμιο, συναντάται ο ιδανικός χώρος για να περάσετε την ώρα σας στο κέντρο της Αθήνας, αλλά ταυτόχρονα μακριά από τη βουή του.

Εκεί όπου ο βασιλιάς Όθωνας παντρεύτηκε τη 18χρονη Αμαλία και απολάμβανε το χρόνο του μαζί της στον κήπο της έπαυλης –ο πρώτος δημόσιος κήπος στην Αθήνα– εσείς θα περάσετε ευχάριστες στιγμές σε ένα άκρως χαλαρωτικό περιβάλλον στην καρδιά της πόλης.

Hide & Seek

Εάν αναζητάτε μία εξωτική απόδραση από την καθημερινότητα, τότε θα βρείτε το καταφύγιο σας στο Hide & Seek (Λεωφόρος Κηφισίας 254). Στο βάθος ενός διαδρόμου στην Κηφισίας, στο ύψος του Χαλανδρίου, θα ανακαλύψετε μια ατμοσφαιρική, δενδρόφυτη αυλή που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από την πολύβουη λεωφόρο και θα σας βάλει σε mood διακοπών.

Στα δυνατά χαρτιά του η ενημερωμένη μπάρα με τα ευφάνταστα cocktails των ταλαντούχων bartenders που ταιριάζουν ωραία με τα πιάτα του μενού και καλύπτουν κάθε γούστο.