Μια νέα σειρά βρίσκεται στα σκαριά από την MGM. Το ιδιαίτερο είναι πως πρόκειται για prequel των ταινιών «RoboCop» αλλά δεν θα αφορά εκείνον! Η νέα σειρά θα εστιάζει στον νεαρό κακοποιό Dick Jones, ο οποίος είχε εμφανιστεί στην ταινία του 1987.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το MovieHole και μας ενημερώνει το lordoftheseries.gr, η εταιρεία παραγωγής Metro-Goldwyn-Mayer ήδη έχει τη σειρά στα… σκαριά. Την ευχάριστη είδηση για τους θαυμαστές του «Robocop» έκανε γνωστή σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα ο Ed Neumeier, σεναριογράφος όλων των ταινιών «Robocop».

Ειδικότερα ο Ed Neumeier ανέφερε πως: «Δουλεύω με την MGM πάνω σ’αυτό. Με λίγη τύχη, αν το θέλει και η MGM, αν βρούμε τους συνεργάτες, αν μπορέσουμε να κάνουμε το πιλοτικό επεισόδιο, αν μπορέσουμε να πείσουμε αρκετό κόσμο. Θα έχει όλα τα cool στοιχεία σχετικά με το RoboCop, χωρίς τον RoboCop. Θα αφορά την εξέλιξη του Richard Jones σε Dick Jones, την ιστορία της Omni Consumer Products και του πώς ο κόσμος προχωράει προς το μέλλον, πώς ο επιχειρησιακός κόσμος συμπεριφέρεται. Το συγκεκριμένο χαρακτήρα είχε υποδυθεί ο Ronny Cox και ήταν Αντιπρόεδρος της εταιρίας Omni Consumer Products, μια μεγάλη και κακόβουλη επιχείρηση»