Το «δράμα» της κτηματομεσιτικής The Oppenheim Group, που έχει προσλάβει ένα χαρέμι από μεσίτριες που μοιάζουν να έχουν βγει από τις σελίδες του Playboy για να πουλούν μέγαρα του Λος Άντζελες σε δισεκατομμυριούχους, ξαναχτύπησε στις 7 Αυγούστου.

«Πωλείται στο Χόλιγουντ» ονόμασε το Netflix στα ελληνικά το περίφημο στα πέρατα του κόσμου πια reality «Selling Sunset», το οποίο επέστρεψε λίγο μετά τον δεύτερο κύκλο του.

Οχτώ νέα μισάωρα επεισόδια αναλαμβάνουν να λύσουν το μυστήριο που γέννησε το δραματικό φινάλε του δεύτερου κύκλου και είναι σίγουρο πως το glamour και το δράμα δεν θα έχουν πια όμοιό τους.

Ο Όμιλος Όπενχαϊμ κλείνει τώρα μια μεγάλη συμφωνία και οι αγαπημένες μας μεσίτριες επεξεργάζονται αλλαγές στην καριέρα τους, αλλά και την προσωπική τους ζωή.

Τα πάνω και τα κάτω της επαγγελματικής τους πορείας, με φόντο πάντα τα αδιανόητα σπίτια του Λος Άντζελες, έχουν δημιουργήσει ένα ακαταμάχητο τηλεοπτικό προϊόν και μια από τις καλύτερες reality σειρές όλων των εποχών.

Οι πιστοί του «Selling Sunset» έχουν άλλα 8 επεισόδια να χαρούν. Όλοι οι υπόλοιποι, ώρα να ανακαλύψουν τη σειρά για την οποία μιλά όλος ο κόσμος…