Την ώρα που έχει πλάκα να κολλάς με μια σειρά πολλών κύκλων, κάποιες φορές θες κάτι γρήγορο να τελειώσεις σε ένα βράδυ.

Και καλό φυσικά, καθώς χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Και καλές μίνι σειρές θα βρεις μεν με το τσουβάλι στο Netflix, υπάρχουν όμως μερικές που είναι μικρά αριστουργήματα.

Και δεν σε αναγκάζουν σε… μακροχρόνια δέσμευση!

«Όταν μας Βλέπουν» (2019)

Η κορυφαία αστυνομική σειρά «When They See Us» παρακολουθεί 5 εφήβους από το Χάρλεμ να παγιδεύονται σε έναν πραγματικό εφιάλτη όταν κατηγορούνται άδικα για μια βίαιη επίθεση στο Σέντραλ Παρκ.

Βασισμένο στην αληθινή ιστορία ενός 28χρονου τραπεζικού που βιάστηκε το 1989 και στα 5 παιδιά που καταδικάστηκαν για το έγκλημα, είναι ένα σφηνάκι που θα πιεις μονοκοπανιά…

«Unorthodox» (2020)

Το δημοφιλέστερο miniseries των ημερών ακολουθεί μια ορθόδοξη εβραία από το Μπρούκλιν που ελευθερώνεται από τα ασφυκτικά δεσμά των περιορισμών και του συνοικεσίου, μόνο που ακόμα και στο Βερολίνο η παλιά της ζωή θα την προλάβει.

Ξανά πραγματική ιστορία, βασίζεται στο αυτοβιογραφικό μπεστ σέλερ της Ντέμπορα Φέλντμαν και βλέπεται χωρίς διάλειμμα…

«Αυτοδημιούργητη: Μαντάμ Σι Τζέι Γουόκερ» (2020)

Εδώ έχουμε μια πλύστρα που δημιουργεί μια αυτοκρατορία προϊόντων ομορφιάς και μετατρέπεται στην πρώτη αυτοδημιούργητη αφροαμερικανή εκατομμυριούχο. Και πάλι αληθινή ιστορία, η εκπληκτική Οκτάβια Σπένσερ οδηγεί την κούρσα της μεγάλης υποκριτικής, σε μια σειρά που έχει να πει πολλά σε πολλούς…