Το project αυτό είναι μια αυθόρμητη πρωτοβουλία καλλιτεχνών από Κύπρο και Ελλάδα με σκοπό να δώσει μια ανάσα ελπίδας σε αυτό το αποπνικτικό τοπίο φόβου, θανάτου και ματαίωσης που έχει πλήξει ολόκληρη τη γη.

Είκοσι τέσσερις καλλιτέχνες: ηθοποιοί, τραγουδιστές και εικαστικοί, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να υπενθυμίσουν ότι η τέχνη, ακόμα και σε συνθήκες εγκλεισμού, χαράζει μονοπάτια. Το project αποτελεί μια διασκευή του τραγουδιού «A Million Dreams» των Benj Pasek και Justin Paul από το soundtrack της ταινίας The Greatest Showman (2017).

Ο Covid-19 μας έκλεισε στο σπίτι, μας έφερε αντιμέτωπους με τις σκιές μας, τις ανασφάλειες μας, «τα ταξίδια μας που ματαιώθηκαν», τη δυσλειτουργικότητα στις σχέσεις μας. Στάθηκε, όμως και η αφορμή να μείνουμε σπίτι, να αναμετρηθούμε με τον εαυτό μας, με τις δυνατότητες μας, να γίνουμε όλοι λίγο πιο δημιουργικοί, να ονειρευτούμε λίγο περισσότερο την επόμενη μέρα. Μέσα από την παρηγοριά της τέχνης ας αναγνωρίσουμε τη δύναμη που μπορούμε να αντλήσουμε απ’ αυτή.