Ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» είναι μια κλασική υπερπαραγωγή που προβάλλεται κάθε χρόνο την Μεγάλη Εβδομάδα από την ελληνική τηλεόραση και φυσικά σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης.

Τον Ιούδα ενσάρκωσε ο Ίαν ΜακΣέιν τον οποίο βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες με τον Ρόμπερτ Πάουελ, ηθοποιό που έπαιζε τον Ιησού.

Σήμερα ο Ίαν Μακ Σέιν είναι 77 ετών και αντίθετα με τον Ρόμπερτ Πάουελ συνεχίζει με επιτυχία την τηλεοπτική αλλά και κινηματογραφική του καριέρα.

Καταρχήν είχε ενσαρκώσει τον Μαυρογένη στους «Πειρατές της Καραϊβικής: On Stranger Tides» μαζί με τον Τζόνι Ντεπ.

Χαρακτηριστικό αν και μικρό είναι το πέρασμα που έκανε στον 6o κύκλο της επική σειράς Game of Thrones του HBO όπου ως Brother Ray συνάντησε τον «Hound» Sandor Clegane και του έδωσε μαθήματα ζωής.

Ο Μακ Σέιν δεν ήταν άγνωστος στην παραγωγή του HBO καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής της πετυχημένης σειράς γουέστερν Deadwood κάνοντας τον αντιήρωα Αλ Σουέραντζεν.

Και φυσικά έχει παίξει και στις τρεις συνέχειες του John Wick franchise δίπλα στον Κιάνου Ριβς ως ο μυστηριώδης ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Continental στη Νέα Υόρκη ο οποίος από πιστός φίλος του John Wick τον πυροβολεί στο τέλος της τρίτης ταινίας και βάζει τις βάσεις για μια 4η συνέχεια η οποία αναμένεται μέσα στο 2021.