Πολύ καλό το Netflix για όλα τα ωραία και καινούρια που μας φέρνει σε επίπεδο σειρών, ακόμα καλύτερο όμως γιατί έχει όλα τα παλιά διαμάντια.

Αξέχαστα σίριαλ που πήραν την τηλεόραση από το χέρι δηλαδή και την οδήγησαν με γενναιότητα σε ό,τι έφτασε να γίνει.

Ώρα να θυμηθούμε λοιπόν τα περασμένα μεγαλεία, καθώς χρόνο έχουμε για «λιώσιμο» στον καναπέ…

«Τα Φιλαράκια» (1994)

Δέκα σεζόν κράτησε η ανάρπαστη κωμωδία καταστάσεων που θα κάτσεις να δεις όποιο επεισόδιο κι αν βρεθεί μπροστά σου. Γιατί να μην τη δεις όλη λοιπόν, ολοκληρωμένα και τακτοποιημένα; Αυτοί οι έξι 20άρηδες που μεγαλώνουν μαζί αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητα στη Νέα Υόρκη των 90s έγιναν μύθοι της TV. Και καθόλου άδικα.

Ρος, Ρέιτσελ, Τσάντλερ, Τζόι, Μόνικα και Φοίβη και η κλεισούρα έγινε ήδη πιο υποφερτή…

«The Big Bang Theory» (2007)

Όχι λιγότερους από 12 κύκλους κράτησε άλλο ένα τηλεοπτικό διαμάντι, φέρνοντάς μας σε επαφή με τον κόσμο των nerds. Λέοναρντ, Σέλντον, Χάουαρντ και Ραζ ασχολούνται με την επιστήμη τους και τίποτα άλλο προφανώς, γεννώντας αδιανόητες καταστάσεις γέλιου.

Πολυβραβευμένη, ξεχώρισε δικαίως ο Τζιμ Πάρσονς, που υποδύθηκε τον ιδιοφυή Σέλντον Κούπερ και απέσπασε Emmy και Χρυσές Σφαίρες με το τσουβάλι…

«How I Met Your Mother» (2005)

Εννιά σεζόν κάλυψε το ιδανικό αυτό μείγμα ρομαντισμού και κωμωδίας, που ανέδειξε μια σειρά από αστέρια που έρχονταν για να μείνουν. Άλλη μια πολυβραβευμένη σειρά με φανατικό κοινό έκανε μύθους τους Τζέισον Σίγκελ και Νιλ Πάτρικ Χάρις, γεννώντας ένα ασύλληπτο τηλεοπτικό φαινόμενο…