Μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, με δεκάδες αναφορές στη ζωή και στα προβλήματα της μικροαστικής τάξης στις αρχές της δεκαετίας του εξήντα, «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα», ζωντανεύει στη σκηνή του θεάτρου Κιβωτός (Πειραιώς 115) από την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου.

«Το θεατρικό έργο είναι διαφορετικό από την ταινία με την έννοια ότι στο φιλμ λειτουργεί η λογική του φλας μπακ. Εδώ έχουν αφαιρεθεί σκηνές και έχουν προστεθεί κάποια πράγματα αλλά η καρδιά του έργου παραμένει ίδια» τόνισε ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης Γιάννης Μπέζος στη σημερινή συνέντευξη τύπου σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Γιάννης Μπέζος, Ναταλία Τσαλίκη, Παύλος Ορκόπουλος, Φαίδρα Δρούκα, Γιώργος Ψυχογιός, Γιάννης Στόλλας, Βαλέρια Κουρούπη, Άγγελος Μπούρας, Γιάννα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Κανέλλος, Ελένη Σιδερά, Λήδα Καπνά

Τα σκηνικά και τα κοστούμια επιμελήθηκε ο Γιώργος Πάτσας, ενώ τους στίχους και τη μουσική υπογράφουν η Λίνα Νικολακοπούλου και η Δήμητρα Γαλάνη.