Ο Στέλιος Σαλβαδόρ, η «ψυχή και το μυαλό» των θρυλικών ρόκερς, Μωρά στη Φωτιά, πραγματοποίησε ένα ταξίδι το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ιστορία του συγκροτήματος και έχει το στοιχείο της έκπληξης.

Για τις ηχογραφήσεις του έργου που ετοιμάζει ο mainman της μπάντας βρέθηκε μπροστά σε ένα από τα «ιερά δισκοπότηρα» των στούντιο ηχογραφήσεων. Ο Στέλιος Σαλβαδόρ είχε την ευκαιρία να δουλέψει μαζί με τους συνεργάτες του με τη θρυλική κονσόλα του Prince, SSL G, ή όπως έχει μείνει στην ιστορία, «Jaqueline». Σε αυτή την κονσόλα έχουν δουλέψει μεγαθήρια της ροκ μυθολογίας όπως ο Eric Clapton, ο Robert Plant αλλά και οι Duran Duran και οι Rolling Stones. Καθώς και πολλοί άλλοι.

Αριστερά ο Constantine Magdalinos και δεξιά στην κονσόλα ο Hugh Neal ηχολήπτης και μουσικός

Ο ιθύνων νους των Μωρά στη Φωτιά ετοιμάζει την παραγωγή μιας συλλογής με όλες τις καλύτερες στιγμές του συγκροτήματος. Η καινούργια δουλειά, θα κυκλοφορήσει από την Plus Rec σε βινύλιο στα τέλη Φεβρουαρίου του 2020. Οι ηχογραφήσεις είναι πυρετώδεις και ο Στέλιος Σαλβαδόρ είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με καταξιωμένους μουσικούς και αρκετούς Βρετανούς συνεργάτες στην παραγωγή, που έχουν έδρα το Λονδίνο.

Το σανίδι, που είναι και ο καθρέφτης κάθε ροκ συγκροτήματος, είναι κάτι που τα Μωρά στη Φωτιά τιμούν. Έτσι συνεχίζονται και οι συναυλίες του συγκροτήματος: 28 Δεκεμβρίου συναυλία στο Vertigo club στη Βέροια, 25 Ιανουαρίου στο Κύτταρο στην Αθήνα και 26 Ιανουαρίου στο Λουτράκι.

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ με τον Chris Webb, ιδιοκτήτη του The Friary Studios μουσικό και sound engineer

 

Hχογραφώντας τη φωνή στα The Friary Studios.
Ο Babis Margaritidis drummer του νέου project