Βρίσκεστε στο γραφείο και θέλετε να παραγγείλετε τον πρωινό καφέ ή το μεσημεριανό σας γεύμα. Το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσατε να φανταστείτε μόλις επιβεβαιώθηκε. Το πορτοφόλι σας δεν βρίσκεται στην τσάντα σας. Όχι δεν σας το κλέψανε, απλώς το ξεχάσατε στο σπίτι σας.

Η λύση για να καταφέρετε να παραγγείλετε χωρίς να χρειαστεί να «υποχρεωθείτε» στους συναδέλφους, είναι να χρησιμοποιήσετε το efood, όπως κάνετε καθημερινά, άλλωστε, και να πληρώσετε πολύ εύκολα και γρήγορα (όσοι είστε χρήστες IOS) μέσω της νέας δυνατότητας πληρωμής Apple Pay.

Γιατί για ακόμη μία φορά το efood, το #1 delivery σε περισσότερες από 60 πόλεις στην Ελλάδα, φέρνει καινοτόμες λύσεις, αναβαθμίζοντας την διαδικασία παραγγελίας και καφέ.

Έτσι, ακολουθώντας τις τάσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις στην ελληνική αγορά, η νέα έκδοση της εφαρμογής δίνει την δυνατότητα πληρωμής με Apple Pay, μια δυναμική που λανσαρίστηκε στη χώρα μας μόλις τον περασμένο Ιούνιο.

Τα πράγματα είναι απλά και τα βήματα πολύ εύκολα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποθηκεύσετε την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα στην εφαρμογή Apple Wallet και η πληρωμή θα πραγματοποιείται με το Touch ή Face ID σας.

Αν και η νέα αυτή δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για κάρτες Revolut ή N26, πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και για περισσότερες κάρτες, οι οποίες θα προστεθούν στην πλατφόρμα.

Η διαδικασία για όσους αναρωτιούνται είναι παιχνιδάκι:

Βήμα 1ο: Βάζετε την διεύθυνσή σας (σπιτιού ή γραφείου)

Βήμα 2ο: Βλέπετε τα καταστήματα που σας εξυπηρετούν

Βήμα 3ο: Διαλέγετε ό,τι τραβάει η όρεξή σας

Βήμα 4ο: Επιλέγετε για τρόπο πληρωμής το Apple Pay

Βήμα 5ο: Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας και… καλή σας όρεξη!

Δείτε πώς μπορείτε να πληρώσετε με το Touch ή Face ID στο παρακάτω βίντεο και καλή σας όρεξη!