Το σαββατοκύριακο βρίσκεται προ των πυλών και η ατζέντα του διημέρου είναι γεμάτη με πλούσιες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που αξίζει να παρακολουθήσετε από κοντά.

Γελάστε με την ψυχή σας με την Stand up comedy Ήρα Κατσούδα & Ανδρέας Πασπάτης, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Λιπάσματα 2019: Φεστιβάλ στη θάλασσα», ταξιδέψτε με τη μελωδική φωνή της Γιώτας Νέγκα στη Γιορτή Μελιού στην Κερατέα, ενώ γίνετε και πάλι παιδιά με τα παιδιά, παρακολουθώντας το Θέατρο Σκιών, στο πλαίσιο των «Φθινοπωρινών Γιορτών στην πόλη 2019», του Αγίου Δημητρίου.

Stand Up Comedy – Ήρα Κατσούδα & Ανδρέας Πασπάτης στα Λιπάσματα

Μετά τις επιτυχημένες solo παραστάσεις τους «Χωρίς γλουτένη» και «Τσάι Party», που πήγαν sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία επιστρέφουν με νέα κείμενα. Ανανεωμένοι και εξαιρετικά ευρηματικοί, η Ήρα Κατσούδα και ο Ανδρέας Πασπάτης μοιράζονται την ίδια σκηνή, αυτοσαρκάζονται, μιλάνε για ανθρώπινες στιγμές, περίεργες στιγμές, φοβίες, φιλίες, καθημερινούς προβληματισμούς και προσωπικές τους ιστορίες,  μέσα από το πρίσμα του stand up comedy.

Από 28 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Λιπάσματα 2019: Φεστιβάλ στη θάλασσα».

Θέατρο Σκιών στον Άγιο Δημήτριο

Το Φεστιβάλ πόλης του Δήμου Αγίου Δημητρίου δίνει γι’ ακόμα μια φορά στο πιστό πια κοινό του, την ευκαιρία να ταξιδέψει νοερά στον τόπο και το χρόνο. Τα παιδιά που τόσο πολύ αγαπούν τον Καραγκιόζη θα έχουν την ευκαιρία από την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου και για δέκα συνεχόμενες ημέρες να απολαύσουν παραστάσεις από τα θέατρα σκιών των σπουδαίων Ιωάννη Αθανασίου και Τάσου Κώνστα, κάθε μέρα σε μια διαφορετική πλατεία της πόλης.

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Αγ. Δημητρίου θα ανέβει η παράσταση «Ο Καραγκιόζης και οι πειρατές» (Ιωάννης Αθανασίου).

Γιορτή Μελιού 2019 στην Κερατέα

Το Σάββατο 31 Αυγούστου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας, η Γιώτα Νέγκα θα ταξιδέψει τον κόσμο με τη μελωδική της φωνή, ενώ την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, τη σκυτάλη θα πάρει η Ζωή Παπαδοπούλου.

Η Γιορτή Μελιού στην Κερατέα ξεκίνησε το 1999 με πρωτοβουλία του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Κερατέας και του Δήμου Κερατέας. Από την πρώτη χρονιά συγκέντρωσε το ενδιαφέρον παραγωγών από όλη την Ελλάδα και προσέλκυσε επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων και από άλλες πόλεις της Αττικής.