Για τον ρόλο του Αλέξη Τσίπρα που θα υποδυθεί στην ταινία του Κώστα Γαβρά, «Ανίκητοι Ηττημένοι», μίλησε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης ο οποίος το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στην «Φωλιά των Κου Κου».

«Δεν μελέτησα ιδιαίτερα τον Αλέξη Τσίπρα κι αυτό γιατί ο Κώστας Γαβράς μας είπε ότι κυρίως έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που είναι δίπλα μας, τους ξέρουμε πολύ καλά, τους ζήσαμε πολύ καλά. Δεν είναι πρόσωπα μακρινά και ιστορικά. Αυτό που κοίταξα είναι κάποια χαρακτηριστικά που θα μπορούσα να τα εντάξω σε όλη την πορεία της ταινίας. Κυρίως κινήσεις και αντιδράσεις.

Μέσα στην ταινία θα έχουμε και την κοινωνική του ζωή και γεγονότα που περιγράφει ο κ. Βαρουφάκης στο βιβλίο του, τα οποία τα έχουμε ζήσει κι εμείς σαν τηλεθεατές. Η ταινία θα βγει τον χειμώνα κάποια στιγμή, το πρώτο μοντάζ έχει γίνει.

Ο κ. Γαβράς ήρθε στην Ελλάδα για να γυρίσει αυτήν την ταινία. Το έκανε επίτηδες αυτό, θα μπορούσε να την είχε γυρίσει σε οποιαδήποτε χώρα και επέλεξε την Ελλάδα και Έλληνες ηθοποιούς και συντελεστές για να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο τη χώρα από την οποία ξεκίνησε.

Τα Μέσα, οι δημοσιογράφοι όμως δεν το αντιμετώπισαν με καλό τρόπο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Μίλησαν πολύ άσχημα σε σχέση με τα χρήματα ότι πήρε».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.