Πιστεύετε ότι στο σπίτι σας μπορείτε να φιλοξενήσετε μία συναυλία; Σας αρέσει το συγκρότημα «Μέλισσες»; Για όσους λοιπόν θέλουν να αποφύγουν τον συνωστισμό και επιθυμούν να αφιερώσουν όλα τα τραγούδια όπου εκείνοι θέλουν, το MTV ήρθε να κάνει τις επιθυμίες πραγματικότητα.

Η πρωτότυπη παραγωγή «Live @ Your Place» του MTV και του Vodafone CU, που ήδη μέσα στο 2010 υποδέχτηκε το Μύρωνα Στρατή και τους Vegas, ετοιμάζεται να φέρει στο σπίτι σας τις «MΕΛΙSSES»! Ο διαγωνισμός, ξεκίνησε στις 13 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει ένα μήνα, για να αναδείξει τον τυχερό που θα παραχωρήσει το κλειδί του σπιτιού του στις «MΕΛΙSSES» για να προσφέρουν μια συναρπαστική prive συναυλία για τον ίδιο και την παρέα του!

Το MTV σας προσκαλεί να δηλώσετε συμμετοχή στο 3ο «Live @ Your Place», μέσω της ειδικά διαμορφωμένης σελίδας www.liveatyourplace.gr, ανεβάζοντας video και φωτογραφίες από χώρους του σπιτιού σας, που είναι κατάλληλοι για να στηθεί μια exclusive συναυλία που όμοιά της δεν έχετε ζήσει! Το σαλόνι σας, το δωμάτιό σας, η σοφίτα, η βεράντα σας, το parking, η ταράτσα και όποιο άλλο χώρο εσείς θεωρείτε κατάλληλο για να υποδεχθεί τις «MΕΛΙSSES» και τους φίλους σας, μπορεί να αποτελέσει το εισιτήριο για το πιο καυτό prive συναυλιακό party! Οι υπεύθυνοι του MTV μαζί με εκπροσώπους του συγκροτήματος θα επιλέξουν ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους τον τυχερό νικητή που θα απολαύσει live τις «MΕΛΙSSES».