Η HP ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Universal Music Group, την ηγέτιδα εταιρεία μουσικής παγκοσμίως, για την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Οι δύο εταιρείες γιόρτασαν το λανσάρισμα της πλατφόρμας HP Connected Music, το οποίο περιλαμβάνει αποκλειστικά προνόμια και περιεχόμενο για τους φίλους της μουσικής, με μια private συναυλία των No Doubt στο Παρίσι.

Η συγκεκριμένη συναυλία σηματοδοτεί τη συνεργασία της HP με την Universal Music και είναι η μοναδική live εμφάνιση του συγκροτήματος στην Ευρώπη για τη φετινή χρονιά.

Με την πλατφόρμα HP Connected Music, διαθέσιμη σε όλα τα νέα HP desktop και notebook PCs με Microsoft Windows 8 στην περιοχή της EMEA1, οι λάτρεις της μουσικής θα μπορούν να απολαμβάνουν ορισμένους από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Η συναυλία των No Doubt είναι το πρώτο από μια σειρά private events που έχει οργανώσει η HP σε συνεργασία και με άλλους καλλιτέχνες της Universal Music σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με την πλατφόρμα HP Connected Music στα HP consumer PCs με Windows 8, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές VIP εμπειρίες ενώ θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν συναυλίες των αγαπημένων τους καλλιτεχνών την επόμενη χρονιά2.

Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, η μουσική αποκτά ξεχωριστή θέση στα consumer PCs της HP και οι χρήστες απολαμβάνουν αποκλειστικό περιεχόμενο και πρόσβαση στην ασυναγώνιστη λίστα καλλιτεχνών παγκοσμίου φήμης της Universal Music.

Μια νέα μουσική εμπειρία

Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα αποκλειστικά HP Music Rewards Packages3 μέσω του HP Connected Music launcher ο οποίος είναι ενσωματωμένος στα HP consumer PCs με Windows 8 και περιλαμβάνει:
• HP Private Events: πρόσβαση σε αποκλειστικές παρουσιάσεις με live performances καλλιτεχνών της Universal Music
• Μουσικές εμπειρίες: οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες όπως αποκλειστικά «meet & greets», επισκέψεις σε στούντιο ηχογράφησης ή την ευκαιρία να γευματίσουν με διάσημους καλλιτέχνες
VIP Pack Trips: αποκλειστικά VIP ταξίδια, τα οποία περιλαμβάνουν εισιτήρια και διαμονή, για να επισκεφτούν αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Οι πελάτες που διαθέτουν τα νέα HP consumer PCs με Windows 8 θα έχουν επιπλέον πρόσβαση σε έναν αποκλειστικό HP Connected Music κατάλογο υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνει streaming με δωρεάν πρόσβαση για 90 μέρες4 στην πλήρη λίστα της Universal Music, την πιο εκτενή της βιομηχανίας, ενώ οι πελάτες που διαθέτουν τα νέα HP Spectre και HP Envy PCs με Windows 8, απολαμβάνουν 10 δωρεάν mp3 downloads το μήνα για 90 ημέρες5,6.

«Οι πελάτες θέλουν να απολαμβάνουν ψυχαγωγία μέσα από τις προσωπικές τους συσκευές. Η HP αντιλαμβάνεται το PC ως την καρδιά της ψυχαγωγίας γι’ αυτό και επιτρέπει στους πελάτες της να δημιουργούν, να καταναλώνουν και να μοιράζονται το περιεχόμενο που αγαπούν», αναφέρει ο Eric Cador, Senior Vice President και General Manager του Printing και Personal Systems Group της HP για την περιοχή της EMEA.

«Μέσω της συνεργασίας μας με την Universal Music, μπορούμε να συνδυάζουμε τα καινοτόμα μας υβρδικά, notebook και desktop consumer PCs με Windows 8 με μοναδικές μουσικές εμπειρίες που προσφέρουν στους πελάτες μας πρόσβαση σε μερικούς από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες παγκοσμίως».

«Η πρωτοποριακή αυτή συνεργασία προσφέρει μια μοναδική consumer εμπειρία σε νέα κοινά. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας της HP, ανυπομονούμε να επικοινωνήσουμε με τους λάτρεις της μουσικής σε εδραιωμένες αγορές, καθώς και σε νέες περιοχές όπου μέχρι πρότινος οι υπηρεσίες ψηφιακής μουσικής δεν ήταν νόμιμες» προσθέτει ο Olivier Robert-Murphy, Global Head of New Business, της Universal Music Group.

Διαθεσιμότητα

H πλατφόρμα HP Connected Music είναι πλέον διαθέσιμη σε όλα τα νέα consumer PCs της HP που τρέχουν Windows 8 για την περιοχή της EMEA1.