Μετά την εισπρακτική επιτυχία που γνώρισε το περασμένο καλοκαίρι το «Μεγάλο μας τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλλη σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Χατζάκη, ακόμη ένα έργο του σπουδαίου μας συγγραφέα ανεβαίνει επί σκηνής σε μια μεγαλεπίβολη παραγωγή.

Πρόκειται για το αυτοβιογραφικό χρονικό «Μαουτχάουζεν», το οποίο θεατροποιεί για την σκηνή του Badminton ο Θέμης Μουμουλίδης επιστρατεύοντας τριάντα ηθοποιούς και εικοσαμελή ορχήστρα που θα συνομιλεί με την μουσική των Μίκη Θεοδωράκη και Γκούσταβ Μάλερ.

Στέλιος Μάινας, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Άρης Λεμπεσόπουλος, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Βασίλης Μπισμπίκης, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Κώστας Βελέντζας, Νατάσα Ζαγκλή είναι μερικά μόνο από τα ονόματα των συμμετεχόντων ηθοποιών οι οποίοι για έξι παραστάσεις (6,7,8,9 Δεκεμβρίου) θα μας μεταφέρουν το κλίμα της ζωή των κρατουμένων στο γερμανικό στρατόπεδο εξόντωσης, σε μια «παράσταση-ντοκουμέντο», όπως επισημαίνεται. Η Ρίτα Αντωνοπούλου αναλαμβάνει την ερμηνεία των εμβληματικών τραγουδιών της παράστασης και ο Μίλτος Λογιάδης την διεύθυνση της ορχήστρας.

Στις 6,7,8,9 Δεκεμβρίου 2012 για 6 παραστάσεις.

Πηγή: tospirto.net