Όλοι υπέθεσαν πως θα ήταν μια καλή αφορμή να βρεθούν μαζί πάλι όλοι οι Rolling Stones… Στις 19/5 θα μεταδοθεί το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν του γνωστού αμερικάνικου τηλεοπτικού σόου Saturday Night Live που κλείνει φέτος 19 χρόνια ζωής.

Σε αυτό το σπέσιαλ επεισόδιο οικοδεσπότης θα είναι ο Μικ Τζάγγερ και άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι θα καλούσε και τους υπόλοιπους για να παίξουν μαζί και ίσως να ανακοινώσουν και κάτι για την περίφημη περιοδεία-φάντασμα για τα 50 τους χρόνια. Μάταια όμως.

Ο Κιθ Ρίτσαρντς αρνήθηκε να συμμετάσχει, ο Τζάγγερ προτίμησε να καλέσει τους Arcade Fire, τους Foo Fighters και τον Jeff Beck και όχι τον άσπονδο φίλο του Κιθ και την υπόλοιπη παρέα.

Όμως ο Ρόνι Γουντ αποκάλυψε πως έχουν ήδη ξεκινήσει να συναντιούνται στο στούντιο και να ηχογραφούν κάποιες ιδέες για καινούργιο δίσκο κι όσοι ξέρουν τα (πολλά) κόλπα των ροκ γερόλυκων λένε πως, όπως το συνηθίζουν, ξαφνικά θα ανακοινώσουν τα νέα τους σχέδια εκεί που όλοι νομίζουμε πως δεν θα γίνει τίποτα.

Α! και με την ευκαιρία που μιλάμε για τους Rolling Stones… Το περίφημο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Κιθ Ρίτσαρντς που γνώρισε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως και ήταν να κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα (σε μετάφραση Γιάννη Νένε) από τις εκδόσεις του Πέτρου Κωστόπουλου που κατέρρευσε, θα κυκλοφορήσει τελικά μέσα στο επόμενο διάστημα από άλλο εκδοτικό οίκο.

Πηγή: tospirto.net