Ένα οπτικοακουστικό- ορχηστρικό πρόγραμμα με ακυκλοφόρητα τραγούδια και μπαλάντες, θα παρουσιάσει ο γνωστός μουσικός- τραγουδιστής Παύλος Παυλίδης, παρέα με το συγκρότημά του, τους B-Movies, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
Πρόκειται για μία παράσταση με τίτλο «Σκοτεινός Θάλαμος» η οποία ξεκινά την Πέμπτη 3 Μαΐου και κάθε Πέμπτη, για περιορισμένες όμως εμφανίσεις.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα ορχηστρικά κομμάτια των δίσκων του Παύλου Παυλίδη και μερικά ακυκλοφόρητα, αλλά και αρκετές από τις μπαλάντες που δεν έχουν πολυπαιχτεί στις συναυλίες τους τα τελευταία χρόνια.

Οι εικόνες που θα προβάλλονται κατά τη διάρκεια της παράστασης συνδέονται απόλυτα με τον τίτλο της, καθώς έχουν φωτογραφικό κυρίως χαρακτήρα, ενώ θα προβάλλονται και κάποια βίντεο παρόμοιας ατμόσφαιρας.

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης έχει δηλώσει σχετικά με την παράσταση: «Η ιδέα για τον “σκοτεινό θάλαμο” ξεκίνησε στο μυαλό μου, που είναι και ο κοντινότερος σκοτεινός θάλαμος που ξέρω. Μου είναι οικεία η ατμόσφαιρα των εμφανιστηρίων με την κόκκινη λάμπα. Μαγική διαδικασία η εμφάνιση του παλιού αναλογικού φιλμ. Όλα γίνονται αργά. Μετά άρχισα να βλέπω παντού σκοτεινούς θαλάμους που μέσα τους προβάλλονται εικόνες, ιδέες, όνειρα».