Τα Starbucks γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και προσφέρουν από τις 9 έως και τις 18 Φεβρουαρίου την φλογερή Melted Hot Chocolate: Γλυκόπικρη mocha sauce και κομμάτια σοκολάτας λιώνουν μέσα σε γάλα στον ατμό, με ένα μοναδικό απαλό και κρεμώδες αποτέλεσμα.

stahdaj2

Σαντιγί με γεύση από mocha μαζί με espresso και espresso-mocha sauce, εκτοξεύουν την απόλαυση στα ύψη! Και για όσους επιμένουν στις κρύες απολαύσεις ακόμη και τον χειμώνα, στην κρύα εκδοχή της Melted Chocolate Frappuccino.

Μόνο για τις 14/2, όσοι παραγγείλουν μία Melted Hot Chocolate θα πάρουν άλλη μία δωρεάν για να κεράσουν το ταίρι τους ή αγαπημένο τους πρόσωπο.

stahdaj1

Ο καφές της αληθινής αγάπης, το χαρμάνι Caffé Verona υπόσχεται ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων με την πλούσια γεύση του και το έντονο άρωμα σοκολάτας από ποικιλίες καφέ από την Λατινική Αμερική και την Ασία/ Ειρηνικό και μια πινελιά Italian Roast.

stahdaj3

O λατρεμένος αυτός καφές, έχει πάρει το όνομά του από την Βερόνα της Ιταλίας, την πόλη που εξελίσσεται η ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας του Σαίξπηρ. Τέλειο ταίρι για σοκολατένιες λιχουδιές όπως ένα λαχταριστό chocolate brownie.

stahdaj4

Σε αυτή τη ρομαντική ατμόσφαιρα, θα διατίθενται και οι νέες συλλεκτικές κάρτες Starbucks σε σχήμα καρδιάς με τρυφερά μηνύματα καθώς επίσης και επιλογές από κούπες και θερμός, που αποτελούν διαχρονικές προτάσεις συμβολικών δώρων αγάπης.