Εαρινή «αντεπίθεση» ξεκίνησαν τα μουσικά σχήματα, τα οποία, ως είθισται κάθε χρόνο έτσι και φέτος έκαναν πρεμιέρα λίγο πριν την περίοδο του Πάσχα.

Οι καλλιτέχνες ελπίζουν σε μια καλύτερη τύχη, μιας και η κρίση έχει αγγίξει για τα καλά και το αθηναϊκό nightlife, το οποίο το χειμώνα «αναστέναξε».

Επειδή όμως ακόμα και στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε χρειάζεται διασκέδαση έχουμε και λέμε: Ο Νίκος Κουρκούλης εμφανίζεται από τις αρχές Μαρτίου στο «Frangelico» μαζί με την Πωλίνα Χριστοδούλου του «X-Factor 2», ενώ οι Χρήστος Χολίδης, Γιώργος Γιαννιάς και Θέλξη που έκαναν ντεμπούτο χτες, εγγυώνται τσακίρ κέφι στο «Romeo».

Ύστερα από μια μικρή αποχή, λόγω της περιοδείας του στο εξωτερικό, ο Πάνος Κιάμος επέστρεψε την Πέμπτη στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας. Πού; Στα γνωστά του λημέρια, δηλαδή στο «Posidonio», μαζί με Master Tempo, Γιώργο Παπαδόπουλο και η Χριστίνα Σάλτη.

Πέγκυ Ζήνα και Παόλα έχουν ενώσει από την Παρασκευή τις δυνάμεις τους στο «Θέα».

Χωρίς επιβεβαιωμένη ημερομηνία αναμένεται επίσης η επιστροφή του Στέλιου Ρόκκου και του Δήμου Αναστασιάδη στα «Αστέρια Γλυφάδας» (μετά το Πάσχα), καθώς και του Νίκου Βέρτη στο «Fantasia» (αρχές Μαΐου).