Οι βρετανοί θρύλοι του heavy metal Iron Maiden παραδέχτηκαν, με δηλώσεις τους, ότι ο επερχόμενος δίσκος «The Final Frontier» δε θα είναι και ο τελευταίος της καριέρας τους.

Ο Steve Harris δήλωσε ότι: «Είναι αλήθεια, πάντα έλεγα ότι ήθελα να κάνω 15 studio δίσκους με τους Iron Maiden. Ή μάλλον, δεν το έλεγα πάντα. Ξεκίνησα να το υποστηρίζω μετά τον τέταρτο ή πέμπτο δίσκο μας, υποθέτω, αλλά δεν περίμενα τότε, στην αρχή, ότι θα κυκλοφορούσαμε πάνω από 3 albums. Όμως ναι, υπάρχει αρκετή πειρακτική διάθεση γύρω από το θέμα, κυρίως από την πλευρά του Bruce Dickinso και ο κόσμος όντως μπορεί να νομίζει ότι αυτός είναι ο τελευταίος μας δίσκος».

Το συγκεκριμένο άλμπουμ κυκλοφορεί την ερχόμενη Δευτέρα 16 Αυγούστου, ωστόσο θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Μία σε CD και άλλη μία σε βινύλιο. Στις 18 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει, για πρώτη φορά στην δισκογραφική ιστορία και σε μία τρίτη έκδοση CD, την… ελληνική! Ο λόγος για μια special limited edition, με digipack CD και 32σέλιδο έγχρωμο booklet, η οποία, πέραν των δισκοπωλείων, θα διατίθεται και στα σημεία πώλησης αθηναϊκού Τύπου σε όλη τη χώρα.

Όσο για τις άλλες τρεις εκδόσεις; Η πρώτη θα είναι η απλή, η δεύτερη special mission, περιλαμβάνοντας bonus υλικό με σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα, συνέντευξη, την απαγορευμένη έκδοση του «The Final Frontier» video clip, wallpapers και το παιχνίδι «Mission II: Rescue & Revenge», ενώ η τρίτη, η λεγόμενη βινυλιακή, διπλή και μάλιστα picture!

Πηγή: e-rock.gr