Ο ένας είναι από τους πιο δημοφιλείς και σκοτεινούς ήρωες, χωρίς υπερδυνάμεις αλλά με απίστευτες ικανότητες. Ταγμένος στην υπηρεσία του νόμου με τα πιο εξελιγμένα gadget στα χέρια του, ο σκοτεινός Ιππότης με σήμα κατατεθέν τη νυχτερίδα αποτελούσε και αποτελεί πηγή λατρείας για όλα τα αγόρια ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ο άλλος είναι ο πρώτος και ο πιο ισχυρός σούπερ ήρωας του κόσμου, με απίστευτες δυνάμεις και την κλασική κόκκινη μπέρτα να κοσμεί δεκαετίες τώρα τους ώμους μικρών παιδιών.

Τι γίνεται όταν οι δυο πιο αγαπημένοι σούπερ ήρωες των παιδικών μας χρόνων συναντιούνται; Ο ιδεαλιστής μαχητής δημοσιογράφος συναντά τον πλούσιο επιχειρηματία και ένας απολαυστικός μαραθώνιος υπερηρώων ξεκινά.

Μπάτμαν

Οι επικές αναμετρήσεις του Μπάτμαν ξεκινάνε με το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στη διαχρονική πλέον ταινία του 1989 με τον Μάικλ Κίτον.

Καθίστε πιο αναπαυτικά στον καναπέ καθώς ο μασκοφόρος ήρωας επιστρέφει με την ταινία Batman Returns, ενώ στο καστ προστίθενται ο Ντάνι ΝτεΒίτο στο ρόλο του Πινγκουίνου και η Μισέλ Φάιφερ ως Κατγούμαν.

Η δράση δε σταματάει εδώ όμως. Στην ταινία Batman & Robin, ο Τζορτζ Κλούνεϊ καλείται να αντιμετωπίσει μαζί με τον βοηθό του όχι έναν αλλά τρεις κακούς που απειλούν να διαλύσουν τη Γκόθαμ Σίτι.

Οκτώ χρόνια μετά ο Κρίστιαν Μπέιλ συστήνεται στο κοινό του στην ταινία Batman Begins και η ένταση συνεχίζεται αμείωτη στον Σκοτεινό Ιππότη.

Το σασπένς κορυφώνεται με το μπλοκμπάστερ Σκοτεινός Ιππότης: Η επιστροφή που ολοκληρώνει την τριλογία.

 Σούπερμαν

Η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του Καλ Ελ το 1978 μας καλωσορίζει στον κόσμο του Ανθρώπου από ατσάλι. Ο Κρίστοφερ Ριβ επιστρέφει δυο χρόνια μετά με την πολυαναμενόμενη ταινία του Σούπερμαν και ένα διακεκριμένο επιτελείο ηθοποιών.

Επιστροφή στις ρίζες του κινηματογραφικού μύθου του υπεράνθρωπου, με την ταινία Σούπερμαν, η Επιστροφή το 2006 και οι λάτρεις του σούπερ ήρωα θα απολαύσουν ένα… χορταστικό υπερθέαμα στα Novacinema και σε laptop, tablet και smartphone με την υπηρεσία Nova Go.

Ο επίλογος προμηνύεται συναρπαστικός με την τελευταία ταινία του μαραθωνίου, τον Άνθρωπο από Ατσάλι που ανανεώνει το μύθο του απόλυτου Αμερικανού υπερήρωα.

Ζήστε από κοντά τη μαγεία της ηρωικής δράσης όπου κι αν βρίσκεστε εύκολα, με οποιαδήποτε σύνδεση Wi-fi με την υπηρεσία Nova Go.

Συντονιστείτε στο NovachristmasHD και απολαύστε όλες τις ταινίες, από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου ως την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, κάθε βράδυ στις 21.30, καθώς και τον απολαυστικό μαραθώνιο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τις 00.00 και ολόκληρη την Ημέρα της Πρωτοχρονιάς.