To πιο εμπορικό και θεαματικό άθλημα στον κόσμο μπήκε με το δεξί στην χώρα μας, με την G.F.C (Greek Fighting Championship) να περνά σε άλλο επίπεδο στον χώρο των fighting promotions.

Μετά από εκατοντάδες απαιτήσεις ανθρώπων που δεν είχαν την χαρά να δουν το GFC live, η GFC αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε όλους να βρεθούν κοντά σε ένα επαγγελματικό κλουβί ΜΜΑ και μάλιστα κάποιοι τυχεροί να μπουν μέσα στο Οκτάγωνο και να αντιμετωπίσουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα των Πολεμικών Τεχνών.

Αγώνες χωρίς όρια με 30 αθλητές που θα μπουν στην πιο σκληρή αρένα στον πλανήτη, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο οκτάγωνο κλουβί και θα δοκιμαστούν στο πιο εντυπωσιακό και δυναμικό άθλημα παγκοσμίως… αποκλειστικά στην All Sport Show & Fashion 2011.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ GFC

Η G.F.C. (Greek Fighting Championship) αποτελεί μια καλά οργανωμένη εταιρική προσπάθεια, με ειδίκευση στον αθλητισμό και ειδικότερα, στις διοργανώσεις μαχητικών αθλημάτων, με έδρα την Αθήνα!

Ιδρύθηκε στις αρχές του 2010, από τον Γιώργο Βεντούρα (Επιχειρηματία, πρώην Αθλητή, Διατροφολόγο και Μάνατζερ) σε μια προσπάθεια να υποστηρίξουμε την υγιή προετοιμασία (εκπαίδευση, προπόνηση, εκγύμναση, διατροφή, ιατρική παρακολούθηση καθώς και την ανάδειξη και προώθηση επαγγελματιών αθλητών πολεμικών τεχνών από την Ελλάδα, καθώς και την δημιουργία massive events στα πρότυπα του UFC (ίσως το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο μετά την F1.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ M.M.A

Πρόκειται για ένα πλήρους επαφής μαχητικό άθλημα που επιτρέπει σε μία ευρεία ποικιλία από τεχνικές μάχης ,από ένα μείγμα παραδόσεων-και μη-των πολεμικών τεχνών, να χρησιμοποιούνται σε διαγωνισμούς. Οι κανόνες επιτρέπουν χτυπήματα και τεχνικές πάλης τόσο σε όρθια στάση όσο και στο έδαφος. Οι εν λόγω διαγωνισμοί επιτρέπουν σε αθλητές με διαφορετικό υπόβαθρο να λάβουν μέρος.

Οι ρίζες των μεικτών πολεμικών τεχνών μπορούν να αναχθούν σε διάφορους διαγωνισμούς μεικτών στυλ που έλαβαν χώρα σε ολόκληρη την Ευρώπη, την Ιαπωνία και τη Νοτιοανατολική Ασία κατά τις αρχές του 1900. Σύγχρονος διαγωνισμός ΜΜΑ εμφανίστηκε το 1993 με την ίδρυση των Ultimate Fighting Championships(UFC).

 Oι διάφοροι φορείς ενέκριναν πολλούς πρόσθετους κανόνες που αποσκοπούν σαφώς στην αύξηση της ασφάλειας για τους αγωνιστές αλλά και στην προώθηση της γενικής αποδοχής του αθλήματος με αποτέλεσμα να μην έχει σημειωθεί ποτέ σοβαρός τραυματισμός ή θάνατος και το κάθε event, να έχει μεγαλύτερο κοινό και από τους τελικούς του ράγκμπι και του NBA.

Δηλώστε συμμετοχή για να είστε ένας από τους τυχερούς που θα μπουν μέσα στο κλουβί με έναν επαγγελματία ΜΜΑ fighter.

Στείλτε mail γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, καθώς και την ημέρα που επιθυμείτε να συμμετέχετε στο [email protected] και στο [email protected] .

Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσα από το facebook του GFC και της ALL SPORTS SHOW, καθώς και στις ιστοσελίδες www.mmagfc.com και www.allsportshow.gr στις 20 Σεπτεμβρίου.

ALL SPORTS SHOW & FASHION 2011 INFO
23 έως 26 Σεπτεμβρίου 2011 (Trade Show)
METROPOLITAN EXPΟ
Επίσημα Εγκαίνια
Παρασκευή 23/09/2011 και ώρα 20.00μμ.
Ωράριο Λειτουργίας
Παρασκευή 23/09/2011: 17.00μμ. – 22.00μμ.
Σαββάτο 24/09/2011 – Κυριακή 25/09/2011: 10.00πμ. – 22.00μμ.
Δευτέρα 26/09/2011: 12.00πμ. – 22.00μμ.

23 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2011 (Αθλητικό Διαδραστικό Πάρκο)
METROPOLITAN EXPO
Επίσημα Εγκαίνια
Παρασκευή 23/09/2011: 20.00μμ.
Ωράριο Λειτουργίας
Λειτουργία Καθημερινά: 10.00πμ. – 22.00μμ.
Λειτουργία Σαβ/κο: 10.00πμ. – 22.00μμ.