Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης μοιράζεται μυστικά του ελληνικού κινηματογράφου

Θα δώσει το παρών το Σάββατο στο 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΒΙΒΛΙΟ
17:52
24/09/2015
Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης μοιράζεται μυστικά του ελληνικού κινηματογράφου
loading

Η Andy’s Publishers συμμετέχει στο 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου το οποίο πραγματοποιείται στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου από την Παρασκευή 25/9, έως και την Κυριακή 11/10.

Το Σάββατο 26/9 από τις 19:00 ως τις 21:00, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης θα βρίσκεται στο χώρο του φεστιβάλ για να υπογράψει τα βιβλία του, να συνομιλήσει με το κοινό και βέβαια να «μοιραστεί» μικρά μυστικά του ελληνικού κινηματογράφου σε πρώτο πρόσωπο.

Παράλληλα, όλες τις ημέρες του φεστιβάλ, η Andy’s Publishers θα βρίσκεται εκεί με προτάσεις για νέους τίτλους, ιδέες για την έκδοση του δικού σας βιβλίου, ενώ θα ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις σε θέματα εκτύπωσης και παραγωγής.

Θα μπορέσετε να γνωρίσετε από κοντά τον πρώτο εκδοτικό οίκο που έφερε στην Ελλάδα την έννοια των ανεξάρτητων εκδόσεων, καθώς και όλη την ομάδα που αποτελεί την κινητήριο δύναμή του.

Το 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου είναι αφιερωμένο στην «Ανάγνωση ως πολιτική πράξη» και πραγματοποιείται με τη συνεργασία της UNICEF.

Η Andy’s Publishers μάς περιμένει στο περίπτερο 32 από Δευτέρα έως Πέμπτη 18:00-22:30, Παρασκευή - Σάββατο 18:00-23:00 & Κυριακή 11:00-22:30.

iason11

Λίγα λόγια για την Andy’s Publishers

Είναι ο πρώτος εκδοτικός οίκος που έφερε στην Ελλάδα τις ανεξάρτητες εκδόσεις. Από το 2003 καινοτομεί προσφέροντας μια σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες για να πραγματοποιηθεί η έκδοση ενός βιβλίου. Η έμπειρη ομάδα της ακούει με ιδιαίτερη προσοχή, διερευνά τις ανάγκες και προτείνει λύσεις ώστε το όνειρο της συγγραφής να γίνει πραγματικότητα.

Η print-on-demand τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιεί εγγυάται σταθερά υψηλή ποιότητα από την εκτύπωση 1 έως και 1.000.000 βιβλίων. Ο κόσμος της Andy's Publishers αποτελείται από εκατοντάδες επιτυχημένους συγγραφείς και δεκάδες χιλιάδες βιβλία… Ο επόμενος ίσως είστε εσείς!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.andyspublishers.com και τη σελίδα στο Facebook.

 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει