Πρεμιέρα κάνει σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουλίου, το 11ο Eject Festival με την αυλαία να ανοίγει ο βασιλιάς του electro swing, Parov Stelar, το πρώτο μεγάλο όνομα από το πρόγραμμα των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν.

Οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do στο Φάληρο, ακριβώς δίπλα από την Πλατεία Νερού, όπου ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει. Ο λόγος της μεταφοράς του φεστιβάλ, οφείλεται στις πιεσμένες οικονομικές συνθήκες, οι οποίες επηρέασαν σημαντικά την παραγωγή και την υλοποίηση του φεστιβάλ στο χώρο της Πλατείας Νερού.

Έτσι, ο αγαπημένος από το ελληνικό κοινό Μάρκους Φύρεντερ, γνωστός ως Πάροβ Στέλαρ, θα εμφανιστεί αύριο στη σκηνή του Eject Festival, για μία και μοναδική συναυλία για τους Έλληνες θαυμαστές του, στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο «The Demon Diaries», όπως άλλωστε είναι και το όνομα του τελευταίου του άλμπουμ.

Ο καλλιτέχνης, γεννημένος στην Αυστρία πριν από 41 χρόνια, είναι μουσικός, παραγωγός και DJ. Το στυλ της μουσικής του είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός από τζαζ, χάουζ, ελέκτρο και μπρέικ μπιτ.

Ο δημοφιλής και ιδιαίτερα ταλαντούχος καλλιτέχνης – που κάνει εύκολα sold out εισιτηρίων στους συναυλιακούς χώρους στους οποίους εμφανίζεται και παρακολούθησε τους τρεις τελευταίους δίσκους του να σκαρφαλώνουν στο τοπ 10 των εγχώριων charts – θα ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή του μεγάλου φεστιβάλ του καλοκαιριού για να παρουσιάσει τις μεγάλες επιτυχίες του που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας.

Οι θαυμαστές του θα απολαύσουν μεγάλες επιτυχίες του, όπως το «Ματίλντα», το «Πρίνσες» , το «Σαν» και το «Κατγκρουβ», καθώς και – σε πρώτη παρουσίαση – κομμάτια από τον καινούργιο του δίσκο. Στο Φεστιβάλ θα εμφανιστούν επίσης οι Νάιτ Νάιτ , οι Μουν Ντούο , οι Γκλασβέγκας, οι Κέιντμποστανι , οι ‘Εις του ‘Εις (Ace2Ace) και ο Στηβ ‘Αοκι . Οι πόρτες για το φεστιβάλ, ανοίγουν στις 16.30.