Η μεγάλη βραδιά στη μουσική σκηνή Μετρό γίνεται με αφορμή τα 20 χρόνια της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.) είναι ένα Επιστημονικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο. Από το 1991 αναπτύσσει υπηρεσίες και προγράμματα, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους με ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

Υπερδραστήριοι, ταλαντούχοι και ταχέα ανελισσόμενοι στα ντόπια μουσικά δρώμενα, οι Burger Project έχουν χαρακτηριστεί ως ‘η πιο διασκευαστική μπάντα στον κόσμο’ και όντως πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση μουσικών. Αντλώντας έμπνευση από επιτυχίες όλων των δεκαετιών, μετατρέπουν σε αξέχαστο πάρτυ με rock & roll, ska, balkan και calypso στοιχεία κάθε τους εμφάνιση!

Ο Φοίβος Δεληβοριάς από την άλλη, δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Ως ένας από τους χαρακτηριστικότερους δημιουργούς της ελληνικής σκηνής, ο εναλλακτικός ερωτικός τροβαδούρος με το πνεύμα του χαρακτηρίζει τη νέα γενιά εδώ και πάνω από 15 χρόνια. Συναντά στη σπάνια αυτή εμφάνιση τους Burger Project για επιλεγμένες διασκευές όλο έμπνευση- μην τους χάσετε!

Γενική είσοδος 12 € έναρξη 21:30 το βράδυ. Μετρό μουσική σκηνή, Κάλβου 83 με Γκύζη 47, πίσω από Αλεξάνδρας, Αθήνα.