Ο πασίγνωστος κιθαρίστας Ottmar Liebert, υποψήφιος πέντε φορές για βραβείο Grammy, μαζί με τη μπάντα του Luna Negra σε μία από τις πολύ λίγες φορές που αφήνουν το Santa Fe του New Mexico και περιοδεύουν την Ευρώπη, έρχονται στο Θέατρο Badminton για μια μοναδική συναυλία, τη Δευτέρα 4 Απριλίου.

Παρά τους δύσκολους, οικονομικά, καιρούς, η ζωντανή ερμηνεία και η παράσταση του κορυφαίου αυτού κιθαρίστα αποτελεί μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε. Οι συναυλίες του Ottmar Liebert και των Luna Negra συνεχίζουν να καταρρίπτουν τα ρεκόρ θεατών κάθε φορά που βγαίνουν περιοδεία και σας καλούμε να την απολαύσετε, να υποστηρίξετε τη ζωντανή μουσική και να έρθετε με την οικογένειά σας και τους φίλους σας σε μια εμπνευσμένη μουσική βραδιά, ενός από τους σημαντικότερους σύγχρονους κιθαρίστες του Flamenco.

Οι πρόσφατες κυκλοφορίες του Liebert περιλαμβάνουν τα «Scent of Light» και «Up Close» που παίζονται χωρίς διακοπή στους περισσότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς τζαζ του πλανήτη. Ο μουσικός συνδυασμός των ηχογραφήσεων αυτών αναμιγνύει τους προκλητικούς ήχους ενός φλογισμένου φλαμένκο με βραζιλιάνικους και περουβιανούς ρυθμούς, ενώ συνοδεύεται από απαλή ηλεκτρονική μουσική και τη μουσική ενίσχυση των John Gagan στο μπάσο και Stephen Duros στην ηλεκτρική κιθάρα.

Το Φεβρουάριο του 2009 ο Ottmar Liebert έλαβε το δεύτερο βραβείο από το Περιοδικό Acoustic Guitar Magazine στην κατηγορία του Καλύτερου Κιθαρίστα Φλαμένκο. Το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Paco de Lucia, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Vicente Amigo.

Με 15 Χρυσούς και 23 πλατινένιους και πολύ-πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του, ο Ottmar Liebert είναι σίγουρα ένας από τους πιο δημοφιλείς κιθαρίστες της εποχής μας. Η συναυλία στο Θέατρο Badminton περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του μεγάλου καλλιτέχνη.