Νέες ταινίες βγαίνουν αυτή και την επόμενη βδομάδα από τη Village. Το «Ο άγνωστος» και «Η απόλυτη ευφυΐα» υπογράφονται από γνωστούς για τη δουλειά τους δημιουργούς, ενώ στο καστ συμμετέχουν ηθοποιοί, όπως ο Λίαμ Νίλσον και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αντίστοιχα.

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ (24 ΜΑΡΤΙΟΥ)
Σκηνοθεσία: Ζομ Κολέτ Σερά
Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Ντιάν Κρούγκερ, Έινταν Κουίν, Φρανκ Λανγκέλα, Τζένιουαρι Τζόουνς

Ένα τροχαίο ατύχημα στο Βερολίνο αφήνει τον Δρ. Μάρτιν Χάρις (Λίαμ Νίσον) σε κώμα. Όταν λίγο καιρό μετά, θα συνέλθει, ανακαλύπτει ότι η σύζυγός του (Τζένιουαρι Τζόουνς) δεν τον αναγνωρίζει πια, ενώ ένας άλλος άνδρας (Έινταν Κουίν) έχει κλέψει την ταυτότητά του. Οι Αρχές τον αγνοούν και τον αντιμετωπίζουν με δυσπιστία. Με την απρόσμενη βοήθεια μιας μάλλον απίθανης συμμάχου (Νταϊάν Κρούγκερ), ο Μάρτιν θα εμπλακεί σε ένα φονικό μυστήριο που θα τον κάνει να αμφισβητήσει την πνευματική του υγεία, την ταυτότητά του, αλλά ταυτόχρονα θα συνειδητοποιήσει μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει προκειμένου να αποκαλύψει την αλήθεια.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΦΥΙΑ (31 ΜΑΡΤΙΟΥ)
Σκηνοθεσία: Νιλ Μπέργκερ
Πρωταγωνιστούν: Μπράνλεϊ Κούπερ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Άμπι Κόρνις, Άννα Φρίελ

Τι θα γινόταν αν ένα χάπι μπορούσε να σας κάνει πλούσιο και ισχυρό; Ο Έντι (Μπράντλεϊ Κούπερ) είναι ένας μέτριος συγγραφέας που ζει στην Νέα Υόρκη, μέχρι που πέφτει στα χέρια του ένα θαυματουργό πειραματικό χάπι που του επιτρέπει να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του εγκεφάλου του. Χρησιμοποιώντας τις νεοαποκτηθείσες πνευματικές του ικανότητες κερδίζει δόξα, φήμη, χρήμα και δύναμη. Πολύ σύντομα όμως, θα ανακαλύψει ότι η απόλυτη επιτυχία έχει και το τίμημά της, όταν θα αρχίσουν να τον καταδιώκουν μυστηριώδεις ανταγωνιστές και οι κίνδυνοι που επιφυλάσσει το θαυματουργό αυτό χάπι θα κάνουν την εμφάνισή τους. Το σενάριο της ταινίας είναι της Λέσλι Ντίξον («Freaky Friday», «Mrs. Doubtfire», «The Thomas Crown Affair») και είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Άλαν Γκλιν.