Το Mad και η Vodafone παντρεύουν τη μόδα με τη μουσική και παρουσιάζουν ένα μοναδικό Fashion Music Project. Το πρώτο MadWalk θα πραγματοποιηθεί στις 2 Φεβρουαρίου, στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας, με οκτώ κορυφαίους έλληνες σχεδιαστές μόδας να παρουσιάζουν στο κοινό τις δημιουργίες τους, συνοδευόμενοι μουσικά από τους πιο δημοφιλείς έλληνες καλλιτέχνες. Η καλλιτεχνική καθοδήγηση είναι του Κωνσταντίνου Ρήγου και η επιμέλεια του Μιχάλη Πάντου.

Στη σκηνή-πασαρέλα που θα στηθεί στο Ελληνικό θα εμφανιστούν διαδοχικά οι deux hommes & Γιώργος Μαζωνάκης, ΜΙ-RO & Οnirama, Υiorgos Εleftheriades & Μύρωνας Στρατής feat. Ιlia Darlin, Μary Κatrantzou & Matisse, Celia Kritharioti haute couture & Σάκης Ρουβάς, Apostolos Mitropoulos & Έλενα Παπαρίζου, Οrsalia Parthenis & Μelisses και Vrettos Vrettakos & Δέσποινα Βανδή.

Μέρος των εσόδων από την εκδήλωση θα διατεθεί στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ». Στη σχετική συνέντευξη τύπου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Mad, Ανδρέας Μ. Κουρής, o Chief Operating Officer της Vodafone Ελλάδος, Δαμιανός Χαραλαμπίδης και οι συντελεστές της διοργάνωσης εξέφρασαν την ελπίδα να καθιερωθεί το MadWalk ως το σημαντικότερο γεγονός μόδας και μουσικής στην Ελλάδα.


Ανδρέας Μ. Κουρής, Μάκης Κουρής, Δαμιανός Χαραλαμπίδης


Mi-Ro, Ονειράμα


Matisse


Ορσαλία Παρθένις, Απόστολος Μητρόπουλος


Shaya


Ρεγγίνα Κουρή, Κατρίνα Τσάνταλη


Δέσποινα Βανδή


Τάμτα, Βίκυ Καγιά


Κωνσταντίνος Μπουρούνης, Διευθυντής Προγράμματος MAD, Κωνσταντίνος Ρήγος


Μέλισσες


Φωτεινή Κορρέ, MAD VJ, Κωνσταντίνος Μπουρούνης, Μαρία Ζαχαρίου, MAD VJ


Δαμιανός Χαραλαμπίδης, Chief Operating Officer της Vodafone Ελλάδος, Ινώ Κωνσταντοπούλου, μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, Ανδρέας Μ. Κουρής, Υβέτ Κοσμετάτου