Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να μάθει πολλά για τη πολυτάραχη ζωή του διάσημου ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε, μέσα από ένα ντοκιμαντέρ για την  50ετή καριέρα του στο Χόλιγουντ. Το «Sly» κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 3 Νοεμβρίου και ρίχνει φως στην ταραγμένη παιδική ηλικία, τη φήμη και τις δια βίου τύψεις του 77χρου σεναριογράφου-σκηνοθέτη-σταρ.

Το τρέιλερ εστιάζει στην καριέρα του ηθοποιού σε ένα ντοκιμαντέρ του Τομ Ζίμνυ («Springsteen on Broadway») και περιλαμβάνει συνεντεύξεις από την ηθοποιό του Rocky, Talia Shire, τον αδελφό Frank Stallone Jr., τον Arnold Schwarzenegger, τον Quentin Tarantino και άλλους.

«Υπήρξαν πάρα πολλές στιγμές στις συνεντεύξεις μας όπου πράγματα που μοιράστηκε μαζί μου δεν τα είπε ποτέ ή δεν κοινοποιήθηκαν σε έντυπη μορφή», λέει ο Zimny ​​στο PEOPLE για τα γυρίσματα. «Θα έκανα αυτές τις συνεδρίες μαζί του όπου θα μιλούσαμε για τέσσερις έως πέντε ώρες».

Από τη στιγμή που συνάντησε τον Stallone, ο Zimny είπε: «Ήξερα ότι δεν θα δούλευα με έναν παραδοσιακό τρόπο, επειδή έχει πάρα πολύ ενέργεια. Ήθελα να τον κινηματογραφήσω όρθιο και να τον βάλω στο γραφείο του. Όταν τον συνάντησα την πρώτη φορά τον άφησα να κυριαρχήσει ελεύθερα, πραγματικά χωρίς περιορισμούς» είπε.

Ο Sly αναμιγνύει πλάνα από απαγορευμένες συνομιλίες στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, από φωτογραφίες της παιδικής του ηλικίας, πλάνα από τα παρασκήνια των προσπαθειών του πριν από τη δημιουργία ταινιών του Rocky και σκηνές από τις πολλές επιτυχημένες ταινίες που ακολούθησαν.

Δείτε το τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του Σιλβέστερ Σταλόνε, με τίτλο «Sly»: