Μια ομάδα από ψυχιάτρους, ψυχολόγους, σύμβουλους ψυχικής υγείας, κοινωνικούς επιστήμονες και καλλιτέχνες συνασπίστηκε με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες στήριξης και ενημέρωσης σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη αλλά λόγω οικονομικής και κοινωνικής θέσης δεν έχουν πρόσβαση σε τέτοιου είδους υπηρεσίες.

Η οργάνωση που δημιούργησαν έχει την ονομασία «Συν-Ύπαρξη» και έχει τη μορφή Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας. Οι υπηρεσίες που οι άνθρωπο αυτοί προσφέρουν περιλαμβάνει ατομική ψυχολογική υποστήριξη, ομαδική ψυχοθεραπεία, νομικές υπηρεσίες καθώς και κάθε είδους βοήθεια που θα τους ζητηθεί. Οι υπηρεσίες αυτές που προσφέρονται αφιλοκερδώς, εξαρτώνται και από τις ειδικότητες των εθελοντών που θα θελήσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην οργάνωση. Για παράδειγμα, στόχος είναι να μπορέσουν να οργανωθούν σύντομα και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Η «Συν-Ύπαρξη» απευθύνεται σε ανέργους, ανασφάλιστους, άστεγους και άτομα με εισόδημα κάτω του ορίου της φτώχιας. Οι υπηρεσίες προσφέρονται σε όλους τους ανθρώπους των ομάδων αυτών, ανεξάρτητου ηλικίας και υπηκοότητας.

Η άσχημη οικονομική κατάσταση και η αύξηση της ανεργίας οδηγεί όλο και περισσότερους ανθρώπους στην απόγνωση. Λόγω της οικονομικής αδυναμίας να ζητήσουν βοήθεια, τα ψυχολογικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν γίνονται όλο και εντονότερα. Σε αυτούς απευθύνεται η «Συν- Ύπαρξη». Οι περισσότεροι, άλλωστε που έχουν ζητήσει βοήθεια τους τρεις μήνες που λειτουργεί η οργάνωση, είναι άνθρωποι 25 έως 35 ετών που έμειναν άνεργοι ή βρίσκονται πολύ καιρό χωρίς δουλειά και παρουσιάζουν χαρακτηριστικά απόγνωσης, βαθιάς κατάθλιψης ακόμα και αυτοκτονικού ιδεασμού.