Ο Γιώργος Νταλάρας, μαζί με το Μιχάλη Τζουγανάκη, τη Μελίνα Ασλανίδου και πλήθος μουσικών μας ταξιδεύουν απόψε σε μουσικά ακούσματα και τραγούδια σταθμούς από την αρχή της μεγάλης του μουσικής πορείας, σε κλασικές αλλά και νέες ενορχηστρώσεις.

Ο γνωστός ερμηνευτής, αποδέχτηκε την πρόταση του ΚΕΘΕΑ Νόστος, να δώσει μία συναυλία τα έσοδα της οποία θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου για την ενίσχυση του έργου του θεραπευτικού προγράμματος ΝΟΣΤΟΣ που φροντίζει τους ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών από τον Πειραιά, τα νησιά το Αιγαίου και τη νότια Ελλάδα.

Χωρίς να παρέχει φάρμακα ή άλλες ουσίες και χωρίς να περιμένουν επί μακρόν σε ατελείωτες λίστες αναμονές, οι πρώην χρήστες δέχονται τη θεραπεία των υπευθύνων του συλλόγου προκειμένου να μπορέσουν και πάλι να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία και να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους.

Όποιος θέλει να βοηθήσει το έργο του συλλόγου και να απολαύσει καλή και ποιοτική μουσική, η τιμή του εισιτηρίου είναι 25 και 15 ευρώ (νεανικό, φοιτητικό, ΑΜΕΑ) και μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί στους εξής χώρους: Metropolis Πανεπιστημίου 54 (Αθήνα), Metropolis Ηρώων Πολυτεχνείου 30 (Πειραιάς), Ελευθερίου Βενιζέλου 27 (ΟΠΑΝ), στα γραφεία του Συλλόγου Διστόμου 70-74 (Πειραιάς).

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.