Με την ινδική κουλτούρα θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή, 4 τυχεροί αναγνώστες του newsbeast.gr που έλαβαν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό.

Όσοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Bollywood Dance Show στις 13, 14 ή στις 15 Ιανουαρίου, καθώς και δωρεάν γεύμα με εξωτικές γεύσεις από την Ινδία στο εστιατόριο Il Tramonto που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Astir Palace Βουλιαγμένης.

Το Bollywood Dance Show θα παρουσιάσει μια 26μελής χορευτική ομάδα από την Ινδία που στόχο έχει να φέρει τη μαγεία και τη φαντασία των ταινιών του Bollywood στην Ελλάδα.

Επιπλέον, δύο Ινδοί σεφ από τα ξενοδοχεία The Westin Gurgaon και The Westin Sohna Resort & Spa στο Νέο Δελχί θα σας ταξιδέψουν σε εξωτικές γεύσεις από την Ινδία για τρεις εβδομάδες από 15 -27 Ιανουαρίου στο εστιατόριο Il Tramonto.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Ινδικής κουζίνας θα πραγματοποιηθούν μαθήματα μαγειρικής από τους σεφ, θα συμμετάσχετε σε μαθήματα γευσιγνωσίας τσαγιού και θα απολαύσετε τελετουργίες του μασάζ Αγιουρβέδα.

Το φαντασμαγορικό Bollywood Dance Show θα παρουσιαστεί σε τέσσερις θεαματικές βραδιές από τις 12-15 Ιανουαρίου, στην αίθουσα Cosmos Hall, του ξενοδοχείου The Westin Athens, στο Astir Palace.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες arionresortathens.com, astir-palace.com και στο τηλέφωνο 210 8902000.

1.Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε
    το κουμπί Like που βρίσκεται από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό
0

Νικητές: 4
Δώρο: 4 διπλές προσκλήσεις για το Bollywood Dance Show και δωρεάν γεύμα στο εστιατόριο IL Tramonto
Έναρξη: 7.01.2013
Λήξη: 11.01.2013

Οι νικητές είναι οι εξής :
ΑΛΕΞΗΣ ΜΟΣΧΟΣ
ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΑΡΑΝΤΟΥ
ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΑΡΙΑ ΛΟΡΕΝΤΖΟΥ