Κερδίστε μια πλήρη υποτροφία σπουδών πληροφορικής στο ΙΙΕΚ NEW YORK

Δείτε το νικητή του διαγωνισμού


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
17:32
14/02/2018
Κερδίστε μια πλήρη υποτροφία σπουδών πληροφορικής στο ΙΙΕΚ NEW YORK
loading

Το newsbeast.gr σε συνεργασία με το ΙΙΕΚ NEW YORK (μέλος του εκπαιδευτικού ομίλου NEW YORK COLLEGE) χαρίζουν σε έναν τυχερό αναγνώστη μία πλήρη υποτροφία σπουδών στον τομέα της πληροφορικής για το εαρινό εξάμηνο 2018 και σε όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού 45% έκπτωση στην ειδικότητα της Πληροφορικής του ΙΙΕΚ NEW YORK για τα τμήματα του Φεβρουαρίου 2018.

IEK-1200x628

To IIEK NEW YORK, αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία του ομίλου New York College, προσφέρει υψηλής ποιότητας εξειδικευμένη εκπαίδευση με συνέπεια και ευθύνη δίνοντας στους σπουδαστές πρωτοποριακές εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε ένα πλήθος επαγγελματικών ειδικεύσεων. Επέλεξε ανάμεσα από 11 τομείς σπουδών και 44 σύγχρονες ειδικότητες και κάνε τις σπουδές της ζωής σου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το πτυχίο του ΙΙΕΚ NEW YORK είναι αναγνωρισμένο από το Κράτος, δίνει δικαίωμα συμμετοχής με μόρια στις προκηρύξεις του Δημοσίου, μέσω ΑΣΕΠ και αναβολή στράτευσης.

DCIM100MEDIADJI_0013.JPG

ΑΘΉΝΑ ΚΤΗΡΙΟ 2

Στοιχεία διαγωνισμού

Έναρξη: 30/01/2018

Λήξη: 14/02/2018

Νικητές: Ένας (1)

Αναπληρωματικοί: Ένας (1)

Δώρο:  Μια (1) ΠΛΗΡΗ υποτροφία σπουδών πληροφορικής από το ΙΙΕΚ NEW YORK (μέλος του εκπαιδευτικού ομίλου NEW YORK COLLEGE ) για το Εαρινό εξάμηνο 2018

Με τη συμμετοχή σας συμφωνείτε στους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού.

Ο νικητής είναι ο εξής:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Ο αναπληρωματικός είναι ο εξής:

ΝΑΥΣΙΚΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει