Το αμιγώς ηλεκτρικό Mini Cooper, ένα 3θυρο μοντέλο που περνά στην 5η κατά σειρά γενιά του, είναι αντιπροσωπευτικός εκπρόσωπος της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της μάρκας και εκφραστής της διασκεδαστικής οδήγησης σε αστικά περιβάλλοντα. Το νέο Countryman έχει μεγαλώσει σε εξωτερικές διαστάσεις και προσφέρει στους επιβάτες του ακόμα περισσότερους χώρους, άνεση και ασφάλεια ακόμα και πέρα από τα αυστηρά όρια της ασφάλτου χάρη στην τετρακίνηση.

Το νέο Cooper και το νέο Countryman είναι και τα δύο αμιγώς ηλεκτρικά, και εγγυώνται οδήγηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Η ουσία της μάρκας ενσαρκώνεται επίσης στην 5η γενιά του 3θυρου Cooper που είναι αμιγώς ηλεκτρικό και προσανατολισμένο στη διασκεδαστική αστική οδήγηση.

Την ίδια στιγμή, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Countryman έχει μεγαλώσει και προσφέρεται για περιπέτεια πέρα από τα όρια της πόλης.

Παράλληλα, διαθέτουν ξεχωριστή σχεδίαση, προηγμένη τεχνολογία κίνησης και κορυφαία συνδεσιμότητα. Τα νέα Mini υιοθετούν μοντέρνα σχεδίαση που εστιάζει στα απαραίτητα.

Επιπλέον, στην οικογένεια της μάρκας προστίθεται και το Aceman που θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2024 ως crossover στην κατηγορία των premium μικρών αυτοκινήτων.