Συνδυάζοντας παραδοσιακά στοιχεία σχεδίασης με πρωτοποριακή τεχνολογία κίνησης, το Mini Cooper SE σε έκδοση «Resolute Edition» αποτελεί ένα όχημα ξεχωριστού στυλ. Η ειδική έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου, που βασίζεται στο 3θυρο Mini, προσφέρει ένα μίγμα κλασικής σπορ αίσθησης και βιωσιμότητας.

Η αποκλειστική εξωτερική του σχεδίαση δημιουργεί αυθεντική εμφάνιση εμπνευσμένη από την ιστορία της μάρκας. Με αυτό τον τρόπο, το Cooper SE στην Resolute Edition μεταφέρει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι, η διασκεδαστική οδήγηση μηδενικών ρύπων έχει γίνει τώρα αναπόσπαστο τμήμα του χαρακτήρα της μάρκας για άνω των 60 χρόνων ιστορίας της.

Με ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 184 ίππους και ευέλικτη συμπεριφορά, το Cooper SE μεταφέρει τη χαρακτηριστική αίσθηση «go-kart» στον κόσμο της ηλεκτρικής κινητικότητας. Με αυτονομία που φτάνει τα 234 χλμ. (WLTP) υπόσχεται διασκεδαστική οδήγηση τόσο σε αστικά περιβάλλοντα όσο και σε διαδρομές εκτός των ορίων της πόλης.

Mini Cooper SE

Με φινίρισμα αμαξώματος χρώματος Rebel Green και απόχρωση Pepper White για την οροφή και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών για τη δημιουργία αντίθεσης, το Cooper SE στην Resolute Edition υιοθετεί μία σπορ εμφάνιση με παραδοσιακό Βρετανικό στυλ.

Η σκόπιμη αποφυγή χρήσης στοιχείων χρωμίου στο εξωτερικό του διαμορφώνει μία εμφάνιση προσανατολισμένη στο μέλλον: αντί αυτών, τα χαρακτηριστικά σχεδιαστικά στοιχεία της έκδοσης βάφονται σε αποκλειστικό φινίρισμα Resolute Bronze. Αυτά περιλαμβάνουν πλαίσια των προβολέων, τη μάσκα και τα πίσω φώτα, τα διακοσμητικά των εμπρός πλαϊνών πάνελ, και τις χειρολαβές των θυρών και της πίσω πόρτας.

Mini Cooper SE


Η περιμετρική λωρίδα στο κάτω τμήμα του παρμπρίζ είναι βαμμένη σε Piano Black, όπως και το εσωτερικό πλαίσιο της μάσκας, τα λογότυπα της μάρκας και η επιγραφή του μοντέλου.

Η αντικειμενική γοητεία του Cooper SE στην έκδοση Resolute Edition ενισχύεται περαιτέρω με λωρίδες αποκλειστικής σχεδίασης στο καπό. Όπως και τα διακοσμητικά των μαρσπιέ, υιοθετούν ένα μοτίβο παράλληλων γραμμών με χρωματική διαβάθμιση μεταξύ μιας ανοιχτής και μιας σκούρας χρυσαφί απόχρωσης μαζί με το διακριτικό «Resolute». Η έκδοση φέρει ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε σχέδιο Electric Collection Spoke. Εναλλακτικά, διατίθενται ζάντες ελαφρού κράματος ίδιας διάστασης, σε σχεδίαση Tentacle Spoke Black.

Στο εσωτερικό, η γνώριμη αίσθηση διασκεδαστικής οδήγησης επιτείνεται με τα σπορ καθίσματα σε Black Pearl/Light Chequered fabric/leatherette (ύφασμα/δερματίνη) και μία ανθρακί επένδυση οροφής σε συνδυασμό με μαύρα υποβραχιόνια και προστατευτικά γονάτων. Το σπορ τιμόνι με επένδυση από δέρμα Nappa φέρει ένα λογότυπο της έκδοσης στην κάτω ακτίνα. Ομοιόμορφες καμπύλες με γραμμές σε ανοιχτή χρυσαφί απόχρωση, σχηματίζουν ένα αριστοκρατικό ριγέ μοτίβο στις επιφάνειες του εσωτερικού.

Mini Cooper SE

Τα αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία της Resolute Edition συνθέτουν ένα εναρμονισμένο πακέτο που προσδίδει πολυτελή αίσθηση. Η ειδική έκδοση του Cooper SE θα διατίθεται από το Μάρτιο του 2022. Ενώ η εμφάνιση του αυτοκινήτου εκπέμπει απερίφραστα ένα παραδοσιακό στυλ, εν τούτοις μπορεί να συνδυάζεται με προηγμένα στοιχεία εξοπλισμού στους τομείς συστημάτων υποστήριξης οδηγού, ενημέρωσης/ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας. Το προαιρετικό πακέτο συστημάτων υποστήριξης οδηγού περιλαμβάνει λειτουργία προειδοποίησης παρέκκλισης από τη λωρίδα που ειδοποιεί τον οδηγό για τον κίνδυνο ακούσιας παρέκκλισης από τη λωρίδα, ενεργοποιώντας μία δόνηση στο τιμόνι. Και το Active Cruise Control με λειτουργία Stop & Go εξασφαλίζει βελτιστοποιημένη άνεση σε πιο μακρινά ταξίδια αλλά και σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας.

Με τη σύγχρονη απεικόνιση γραφικών στην οθόνη αφής 8,8 ιντσών, το λειτουργικό σύστημα του Mini τελευταίας γενιάς έχει βελτιστοποιηθεί για γρήγορο και διαισθητικό έλεγχο των λειτουργιών του οχήματος, του ηχοσυστήματος, των συστημάτων επικοινωνίας και πλοήγησης, και των εφαρμογών. Επιπλέον, πολυάριθμες ψηφιακές υπηρεσίες αναβαθμίζουν την έννοια της διασκεδαστικής οδήγησης με υψηλής ποιότητας λειτουργίες άνεσης και ψυχαγωγίας.

Mini Cooper SE