Τέσσερις παγκόσμιες και επτά ευρωπαϊκές πρεμιέρες κάνουν οι Mercedes-Benz, Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach και η Smart στο φετινό Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η αποκάλυψη θα γίνει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που θα λάβει χώρα στις 3 Μαρτίου, από τις 8:00 έως τις 8:45 (τοπική ώρα) στο περίπτερο της Mercedes-Benz στην αίθουσα 6. Από τις 10:00 (ώρα Ελλάδος) θα είναι διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν καθώς και φωτογραφίες στο site www.media.daimler.com.

Τα highlights της φετινής έκθεσης της Γενεύης περιλαμβάνουν κορυφαία μοντέλα όπως τη Mercedes-Maybach Pullman, την αγωνιστική Mercedes-AMG GT3, το πρωτότυπο Mercedes-Benz G 500 4×4, καθώς και μία πρώτη εντύπωση αυτοκινήτου που βασίζεται στη Mercedes-Benz V-Class, μοντέλα που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό.

Επιπλέον, θα κάνουν την ευρωπαϊκή τους εμφάνιση, η Mercedes-Benz GLE Coupé, η CLA Shooting Brake, η Maybach S 600, η C350 e και η C 450 AMG 4MATIC.

Τα νέα από τη Smart περιλαμβάνουν το Smart Brabus καθώς και το αυτόματο, 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη «twinamic».

Η παρουσίαση θα μεταδοθεί απ’ ευθείας, μέσω live streaming από το σύνδεσμο http://www.mercedes-benz.com/en/mercedes-benz/events/livestream.